به گزارش سینماپرس، محمد خزاعی با اشاره به اهمیت اشتغال از دیدگاه رهبری و نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام «تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین» بر ضرورت شناسایی راهکارهای موثر برای ایجاد ظرفیتهای تولید و افزایش زمینه اشتغال سینماگران و اعضای صنوف سینمایی تاکید کرد.
وی ادامه داد: از سرگیری فعالیتها در دوران پساکرونا و رکود نسبی تولید در همه عرصهها از جمله سینما بیش از همیشه، هم افزایی همه دستگاهها و مراکز فعال حوزه فرهنگ و سینما را میطلبد و برای رونق و تحرک در این بخش لازم است همه معاونتها و موسسات سازمان به طور جدی وارد شوند.
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه همه موظفیم با درک ضرورت و نیاز خانواده سینما نسبت به برنامه ریزی و طراحی در این زمینه ورود کنیم و با جلب مشارکتهای خصوصی و منابع داخلی و بیرونی فرصتهای جدید ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: لازم است در همه حوزهها اعم از بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش، سینمای جوان، سینما شهر، معاونت فناوری و مطالعات، معاونت ارزشیابی و نظارت، جشنواره، توسعه منابع و ... با اهتمام به این مهم، فکر و ایده پردازی و برنامه ریزی کنیم و با جدیت نسبت به ارائه طرح و ایده و شناسایی منابع و اعتبارات در دستگاههای مختلف بستر اشتغال را برای شمول گستردهتر خانواده سینما و اعضای صنوف مهیا سازیم.
خزاعی با اشاره به کشف افقهای جدید در این زمینه خاطر نشان ساخت: بدون تردید، در حوزه بینالملل چه در زمینه عرضه و مارکتنیگ و چه در عرصه تولیدات مشترک ظرفیتهای خوبی وجود دارد که لازم است دفتر جشنوارهها و همکاریهای بینالملل با کمک کارشناسان بنیاد سینمایی فارابی و مراکز دیگر هم فکری و ادقام کنند.
وی با اشاره به اینکه اغلب سازمانها و مراکز از جمله: سازمان صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر نهادهای فعال در این حوزه به صورت جدی حضور دارند اضافه کرد: در کنار تولیدات سینمایی قطعا، عرصه نمایش خانگی یکی از ظرفیتهای تاثیرگذار در این حوزه است که جا دارد مطالبه خانواده سینما در خصوص نمایش خانگی پیگیری شود.
وی تصریح کرد: مطمئنم از طریق رایزنی با مدیران صدا و سیما و آغاز همکاری مشترک دو سازمان سینمایی و صدا و سیما در کارگروه سینما و تلویزیون و با هم فکری آنها می توان موانع تولید و رکود نسبی بوجود آمده در این بخش را برطرف کرد.
ارسال نظر