شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹

«زمستان آخر» دو جایزه جشنواره آوانکای پرتغال را از آن خود کرد

زمستان آخر*

سینماپرس: فیلم سینمایی «زمستان آخر» به کارگردانی سالم صلواتی در آیین پایانی جشنواره «آوانکا» پرتغال دو جایزه را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار سینماپرس،  فیلم سینمایی «زمستان آخر» به کارگردانی فیلمساز کردستانی «سالم صلواتی» به نمایندگی از سینمای ایران، در بخش رقابتی هجدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «آوانکا» پرتغال حضور داشت و توانست در آیین پایانی این جشنواره جوایز بهترین فیلم سینمایی و نیز جایزه  بهترین بازیگر زن ( آسیه مرادی زر) را به خود اختصاص دهد. 

برپایه این گزارش، این جشنواره با حضور فیلم‌هایی از فیلمسازان کشورهای مختلف جهان در چندین بخش رقابتی و غیررقابتی در روزهای ۱ تا ۵ مردادماه جاری (۲۳ تا ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۴) در شهر آوانکا در کشور پرتغال برگزار می‌‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم «آوانکا» هر ساله با نمایش فیلم‌هایی از کارگردانان سراسر دنیا در کشور پرتغال برگزار می‌شود و اعضای هیئت داوران این جشنواره، جوایز خود را در بخش هایی مختلف سینمایی و فیلم‌های کوتاه به برگزیدگان اهدا می‌کنند.

امسال همچنین فیلم کوتاه «سیاه و سفید» به کارگردانی جلال ساعد پناه در بخش مسابقه فیلمی های کوتاه حضور داشت که در این بخش نیز جایزه  بهترین تصویربرداری به «امیر علی ویسی» تصویربردار این فیلم اختصاص یافت.

برندگان جوایز سال آینده در آیین افتتاحیه جشنواره ۲۰۱۵ با حضور در آنجا جایزه  خود را دریافت می کنند.

 فیلم سینمایی «زمستان آخر» در آخرین حضور بین‌المللی خود، در بخش رقابتی بیست و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «میدیا ویو» در کشور مجارستان به نمایش درآمد.

این جشنواره با نمایش فیلمهای سینمایی و کوتاه و با حضور فیلمسازان کشورهای مختلف جهان در روزهای ۹ تا ۱۳ اردیبهشت ماه گذشته (۲۹ آپریل تا ۳ می ۲۰۱۴) در کشور مجارستان برگزار شد.

«زمستان آخر» همچنین در بخش مسابقه چهاردهمین دوره جشنواره فیلم بیروت که از ۱تا ۹ اکتبر (۹ تا ۱۷ مهرماه)  در لبنان برگزار می شود حضور دارد.

این فیلم محصول شبکه کرد و به سفارش سیمای استانها است.

در خلاصه این فیلم آمده است: «باجی و کدخدا تنها بازمانده‌های روستایی متروک هستند که روستایشان کم‌کم در حال زیر آب رفتن است. آنها هر کدام در آن ناکجاآباد منتظر سفر کرده‌های خویش هستند، چیزی که برای دیگران قابل درک و فهم نیست. تا آنکه شبی بر حسب اتفاق و جبر طبیعت باجی و کدخدا که تنها مونس هم هستند، از هم دور شده و جدا می‌افتند. تلاش کدخدا برای بازگشت در آن شب نتیجه نداده و باجی در روستا تنها می‌ماند و ...».

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.