کارگردان فیلم سینمایی «آن مرد آمد» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود:متأسفانه ما امروزه در کشورمان دچار نوعی وادادگی فرهنگی شده ایم و به همین علت شاهد آن هستیم که مدیران و مسئولان فرهنگی کشور به جای تدبیر برای تولید آثاری مبتنی بر ارزش های والای اسلامی و انقلابی تنها به دنبال زرق و برق های هنرمندان و جشنواره های آنچنانی غربی هستند و سینمای کشور را بر اساس منافع این دسته از هنرمندان و جشنواره ها اداره می کنند و هیچ گونه سیاست گذاری برای مستحکم تر کردن پایه های انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگی ندارند.
وی سپس با بیان اینکه متأسفم که در سالروز حماسه عظیم ۹ دی برخی افراد می خواهند فیلمی مدافع جریان فتنه را اکران کنند اظهار داشت: این کار یک خطای به شدت راهبردی و استراتژیک در سینمای کشور ما محسوب می شود؛ بنده بسیار متأسفم که علیه حرکت ملت شریف ایران بر ضد جریان فتنه گر فیلمی در سینمای کشور ساخته شده و امروزه برخی از مدیران و مسئولان سینمایی دم از حمایت از این نوع فیلم ها و حتی اکران شان می زنند!
بهمنی یادآور شد: ما پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد وقایع بسیار درخشانی در کشورمان بوده ایم که توسط امت اسلامی شکل گرفته، طراحی و اجرا شده اند و نقشه های دشمنان نظام اسلامی مان را به شدت نقش برآب کرده اند اما متأسفانه هیچ گاه آنچنان که شایسته است در حوزه فرهنگی واکنش بنیادین و اساسی نسبت به این حماسه های مهم که حماسه عظیم ۹ دی هم یکی از آن ها است کار اساسی صورت نگرفته و این مسأله بسیار دردآور است.
کارگردان فیلم سینمایی «گام های شیدایی» خاطرنشان کرد: حماسه عظیم راهپیمایی میلیونی ملت شریف ایران بر ضد جریان فتنه گر و روشنفکرمآب اتفاق بسیار عجیب و بزرگی بود که دنیا انتظار آن را نداشت چرا که کسی بر این باور نبود که در اوج دوران فتنه و فتنه گران ملت شریف ایران اینطور به پاخیزند و تو دهنی به یکایک فتنه گران بزنند و نقشه دشمنان نظام و انقلاب اسلامی برای از بین بردن این نظام مقدس را به صورت یکپارچه و متحد نقش برآب سازند.
این سینماگر تأکید کرد: من به ضرس قاطع عنوان می کنم که بخش قابل توجهی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی در کشورمان نگاهی سطحی و روبنایی نسبت به حوزه فرهنگی و هنری دارند. این نگاه پوپولیستی و نادرست آن ها باعث شده تا سینمای امروز کشور تبدیل به سینمای بی رمق و بی ارزش بشود که در آن نشانه ای از فرهنگ اصیل انقلابی نیست. بنده بسیار متأسفم که پس از گذشت سال ها از پیروزی انقلاب اسلامی ما به اینجا رسیده ایم که اگر یک نفر بدون در نظر گرفتن زبان فیلم ها، آثار سینمایی ایران را تماشا کند نمی تواند متوجه شود که این فیلم فیلمی ساخته شده در سینمای جمهوری اسلامی ایران است.
بهمنی در خاتمه این گفتگو متذکر شد: این وظیفه مدیران و مسئولان سینمایی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است که به جای به کارگیری افرادی حامی جریان فتنه و روشنفکرمآب از نیروهای ارزشی و انقلابی برای تولید آثار فرهنگی و هنری بهره مند شوند نه اینکه آن ها را بایکوت و خانه نشین کنند و سینما و حوزه مهم فرهنگی در کشور را به دست اجانب و دشمنان این آب و خاک بسپارند.
ارسال نظر