نمایش همه
  • سید رضا تقوی ۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۷

    عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

    جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشور بهانه‌ای هستند تا جامعه به محتوایی سالم نزدیک شود

    سینماپرس: حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص انتظار از مجموعه جشنواره های فرهنگی و هنری فجر انقلاب اسلامی گفت: ما نباید در هنر و هنرمندی مردم را به ناامیدی بکشانیم و صفحه سیاهی از جامعه را جلوی دید آن ها قرار دهیم. بدیهی است که در هر جامعه ای ضعف و نقص وجود دارد و هنرمند باید بکوشد آن ضعف ها را برطرف کرده و از بین ببرد. هنرمند نباید صحنه هایی را در اثرش نشان دهد که کشور را ضعیف نشان دهد؛ هنرمند باید به مثابه دارو و راهنما برای جامعه باشد و ناهنجاری و زشتی و سیاهی را بزداید.

  • علی مهام ۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۳

    «علی مهام» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

    این باور در بین مدیران سینمایی به وجود آمده که تنها «فیلم‌های کمدی» می‌توانند «اقتصاد سینما» را به گردش درآورند

    سینماپرس: علی مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: بچه های مذهبی رسما از دولت قبل بیکارتر شده اند. پرسش بنده از مسئولان این است که چرا فقط یک تهیه کننده مدام کار می‌کند؟ چرا صنعت فیلمسازی دست ۳-۴ نفر است؟ آیا سایر هنرمندان به ویژه هنرمندان انقلابی از این سینما سهمی ندارند؟

  • سازمان هنری رسانه‌ای اوج ۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۲

    «حسین سلطان محمدی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

    نهادهای سینمایی ملزم و موظف هستند که محصولات ماندگار و بر اساس محتوای اعتقادی و اصولی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تولید و عرضه کنند

    سینماپرس: حسین سلطان محمدی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص اهمیت تولید آثار فاخر و استراتژیک در سینمای کشور گفت: آثاری با مبنای استکبارستیزی باید جزو ذات و هویت اصلی حوزه فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران باشد. کسانی که مسئولیت های مهم فرهنگی و هنری می گیرند باید این قبیل آثار را به هنرمندان سفارش دهند، از تولید این آثار حمایت کرده و روی آن سرمایه گذاری کنند. نهادهایی مانند سازمان اوج و حوزه هنری و بنیاد سینمایی فارابی که بودجه حاکمیتی دارند باید این قبیل آثار را به هنرمندان متعهد و ولایتمدار سفارش دهند.