بازیگر فیلم های سینمایی «خروج» و «پشت پرده مه» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: هنر با حداقل ۳ تعریف در عرصه دیدار مردم و تولید می تواند حضور اجتماعی داشته باشد؛ اول هنر ناب، دوم هنر و رسانه و سوم هنر و صنعت. نکته مهم اینجا است که در هر ۳ شکل علاوه بر توجه به ظواهرشان می توانیم به بنیادهای دانشی و علمی شان در گسترش خودشان و در گسترش فرهنگ اجتماعی تکیه کنیم.
وی ادامه داد: جایی که بحث سینما و رسانه است یعنی ابزار قدرتمندی در دست های ما است که می توانیم با سفارش تولید آثاری که ذاتاً مبلغ استقلال اقتصادی و بهره گیری از مظاهر علمی و دانش بنیان هستند و قابلیت قدرتمندی را از خود نشان می دهند، نه به عنوان پروپاگاندا بلکه برای تبلیغ این ارزش استفاده کنیم.
الماسی سپس با بیان اینکه توجه به صنعت سینما و سرمایه گذاری در حوزه بهره برداری مبتنی بر سرمایه گذاری در دنیای امروز بسیار مهم است اظهار داشت: همه به خوبی می دانیم فیلم های پرفروش محصول سرمایه و استفاده علم و دانش نیستند. تکیه گاه شان ظاهرسازی و شعار بوده و تفکر سینمای ما بازاری و دلالی است به نحوی که هم مدیران و هم دست اندرکاران سینما به ویژه تهیه کنندگان می خواهند با کمترین سرمایه گذاری بیشترین سود را ببرند.
این سینماگر متذکر شد: از این رو باید با بها دادن به تفکر تولیدی و سرمایه گذاری در حوزه تولید سینما را از دست دلالان و کاسب کاران نجات داد. سینما می تواند به رشد و توسعه دانش بنیان ها کمک کند و دانش بنیان ها نیز می توانند در نقطه مقابل سینما را از دست دلالان و کاسب کاران فعلی نجات دهند!
کارگردان فیلم سینمایی «رنج و سرمستی» در پایان این گفتگو افزود: رسیدن به این اتفاق بزرگ و مهم زمانی رخ می دهد که رئیس جمهور و وزرا کسانی را در پست ها به کار بگیرند که دغدغه این مهم را داشته باشند. مدیری که چنین تفکری ندارد باید برکنار شود و فردی جایگزینش شود که دغدغه رشد و توسعه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی داشته باشد.
ارسال نظر