به گزارش سینماپرس، هیاتی متشکل از مسعود نقاشزاده، مصطفی ضابط و کنان سوباشی مسئولیت داوری آثار بخش واقعیت مجازی جشنواره چهل و یکم را برعهده دارند.
مسعود نقاشزاده نویسنده، کارگردان و مدرس دانشگاه، دارای دکترای پژوهش هنر (گرایش سینما)، کارشناسیارشد سینما و کارشناسی کارگردانی فیلم است. وی دبیری چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر، داوری چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر، داوری پنج دوره جشن سینمای ایران، داوری جشنواره بینالمللی فیلم رشد، داوری اولین، دومین و سومین جشنواره تلویزیونی جامجم و داوری سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت را به عهده داشته است. نقاشزاده علاوه بر تدریس، تألیف، ترجمه و داوری مقالات علمی دانشگاهی، داوری جشنواره بینالمللی فارابی، داوری سه دوره جایزه پژوهش سینمایی، داوری کتاب سال سینما و دو دوره داوری کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را نیز برعهده داشته است. او کارگردانی فیلم سینمایی «کودک و فرشته» را هم در کارنامه خود دارد.
مصطفی ضابط مهندس نرمافزار و کارشناسی تبلیغات اینترنتی از آکسفورد انگلستان است. تأسیس اولین پارک دیجیتال کشور، تأسیس و مدیریت «آکادمی هوش مصنوعی»، بیش از ۸ سال سابقه مطالعه و فعالیت حرفهای روی محصولات عینکهای واقعیت مجازی VR، طراحی و اجرای تولیدات متنوع ملی و بینالمللی دیداری و شنیداری با استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی مولد و واقعیت مجازی، مدرس کشوری دورههای مهارتهای تولید با هوش مصنوعی و... از جمله فعالیتهای اوست. از جمله آثار تولیدی او میتوان به تولید ۷ فیلم ۳۶۰ درجه، مدیریت ۲۵ پروژه واقعیت مجازی با موضوعات تاریخی، قرآنی، فرهنگی، تجاری و صنعتی و... اشاره کرد.
کنان سوباشی متولد ۱۹۸۹ و دارای دکترای رادیو، سینما و تلویزیون از دانشگاه اژه است. او استاد دانشگاه استانبول و کارگردان فیلمکوتاه و مستند است و در دورههای فنی و تئوری در زمینههای مختلف سینما و رسانه تدریس میکند. سوباشی طراحی فریلنسر در پروژههای ملی و بینالمللی را در کارنامه دارد، فیلم کوتاه «۱۴.۱۵» را ساخته است و پروژههای متعددی بر بستر واقعیت مجازی اجرا کرده است.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمکوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
ارسال نظر