به گزارش سینماپرس، منوچهر والیزاده؛ دوبلور و گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون، ظهر امروز به دلیل مشکلات تنفسی و ریوی در ۸۴ سالگی درگذشت.
والیزاده در سال ۱۳۳۷ از طریق منصور متین وارد حرفه گویندگی رادیو شد. او از ۱۶ سالگی به دنیای دوبله ورود کرد. هنرمندی که در دوبله، چندان اهل صداسازی نبود و برای هر شخصیت، ریزهکاریهایی را رعایت میکرد که متناسب با جایگاه او بود.
والیزاده بیشتر بهخاطر صداپیشگی بهجای شخصیت کارتونی «لوک خوششانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان»، همچنین بازیگران تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی، رابرت واگنر و الویس پریسلی شناخته میشود.
خبرگزاری سینماپرس درگذشت این صدای ماندگار و هنرمند با اخلاق عرصه دوبلاژ را به خانواده و علاقمندان ایشان تسلیت عرض مینماید.
ارسال نظر