معظمی به خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران گفت: " تبریز در مه" اثری متفاوت به لحاظ محتوی و تکنیک در کارنامه کاری محمدرضا ورزی محسوب می شود و به نظر می رسد این فیلمساز ، گامی بلند در عرصه سریال سازی تلویزیون برداشته است .
وی افزود: عباس میرزا شاید بدلیل وابستگیش به خاندان قاجار چندان مورد تایید تاریخ نبوده است اما ورزی در این مجموعه تلاش کرده نقاطی مربوط به این شخصیت را ازمنظرهای مختلف برجسته کند و تصویر متفاوتی از وی از خلال زندگی شخصی و ایستادگیش در برابر نفوذ استعمار ارائه دهد.
معظمی تصریح کرد: این امر اتفاق مثبتی است به شرط آنکه انچه که به مخاطب ارائه می شود بر اساس شواهد و قرائن تاریخی باشد .
عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران اظهار داشت: ورزی ثابت کرده که جنس درام را می شناسد و بر دراماتیزه کردن حوادث تاریخی اشراف دارد به شرط آنکه توانایی های خود را باور کند.
وی افزود: او یک کارشناس تاریخ است و اگر این نگاه حرفه ای رابسط دهد می تواند مقاطعی از تاریخ را جهت ورژن های سینمایی با جذابیت های بصری و تاثیرگذاری برمخطب عام دراماتیزه کند.
معظمی در پایان گفت: وسواس در تولید کارهای تاریخی اولین اصل لازم در پروسه ساخت این نوع آثار است که مهمترین بخش آن وفاداری به هسته مرکزی اتفاقات تاریخی است که باید برنامه سازان تلویزیون و فیلمسازان نسبت به آن اهتمام ورزند.
انتهای پیام/.
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۲
ارسال نظر