-
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۰:۵۶
به مناسبت سالروز «شهادت حضرت امام هادی سلام الله علیه»؛
الگوی بینظیر در عرصه «جهاد تبیین»
سینماپرس: در سالروز «شهادت حضرت امام هادی سلام الله علیه» قرار داریم؛ امام بزرگواری که اگر چه در سن چهل و دو سالگی به شهادت رسیدند اما زندگی ایشان میتواند به عنوان الگوی بینظیر در عرصه «جهاد تبیین» مورد توجه و تمسک واقع شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۰:۳۳
«مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید «کانون» محوریت ساخت آثار «کودک و نوجوان» را در دست بگیرد و سایر دستگاهها مانند «فارابی» و «حوزه هنری» را پای کار بیاورد!
به گزارش سینماپرس: «حامد علامتی» در خصوص نقش کانون پرورش فکری در جریان تولید آثار سینمایی کودک و نوجوان گفت: باید کانون محوریت ساخت آثار کودک و نوجوان را در دست بگیرد و سایر دستگاه ها مانند فارابی و حوزه هنری را پای کار بیاورد. در واقع کانون در این مقوله نقش حاکمیتی را اجرا می کند و از بقیه نهادها برای تحقق این امر کمک خواهد گرفت.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۰:۳۲
«کاظم راستگفتار» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» برآیندی از مابقی مسائل و حوزههای اجتماعی است/ اگر جامعه اصلاح شود «سینما» هم وضعیتش بهبود خواهد یافت
سینماپرس: «کاظم راستگفتار» گفتار کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص انتظار و توقعات از مجلس دوازدهم در حوزه فرهنگی و هنری گفت: نمایندگان مجلس همین که بتوانند اوضاع جامعه را به آرامش برسانند عالی است چرا که سینما هم برآیندی از مابقی مسائل و حوزه های اجتماعی است و اگر جامعه اصلاح شود سینما هم وضعیتش بهبود خواهد یافت.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۲ ۱۰:۵۱
واکنش متفاوت «جواد شمقدری» به پیام کمسابقهی «امام خامنهای»؛
«نهادهای رسانهای» به همین منوال پیش بروند «جبهه» را نه در «جنگ سخت» بلکه در «جنگ نرم» و در عرصه «جنگ روایتها» خواهیم باخت!
سینماپرس: «جواد شمقدری» با اشاره به نامه «امام خامنهای» نوشت: مضمون پیام امام خامنهای این بود که اگر صدا و سیما و سایر نهادهای موثر فرهنگی و رسانهای بخواهند به همین منوال پیش بروند، ما جبهه را نه در جنگ سخت و در عرصه نظامی، بلکه در جنگ نرم و در عرصه جنگ روایتها خواهیم باخت!
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۲ ۱۰:۳۸
«وزیر آموزش و پروش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«آموزش و پرورش» پولی برای تولید «آثار سینمایی مختص کودک و نوجوان» ندارد/ بزرگترین حمایت ما از یک فیلم «بیننده آن فیلم» است
به گزارش سینماپرس: «علیرضا کاظمی» در خصوص معیارهای آموزش و پرورش با بیان این مطلب که بزرگترین حمایت ما از یک فیلم، بیننده آن فیلم است، تصریح کرد: آموزش و پرورش که پولی برای تولید آثار ندارد، و در این زمینه این کانون پرورش فکری است که فیلم میسازد و از ساخت آن حمایت میکند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۱:۰۱
«رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره عمار» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«ظلم ساختاری» در «نظام رسانهای کشور» همچنان پابرجاست/ «عمار» توانسته است یک قشر بالقوهای از مردم را که چندان با «سینما» ارتباطی نداشتند جذب کند
به گزارش سینماپرس: «سعید خورشیدی» رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره عمار در تبیین جایگاه این جشنواره گفت: باور ما این است که ظلم ساختاری در نظام رسانهای کشور همچنان پابرجاست و جشنواره عمار بر آن است که صدایی متفاوت باشد و تولیداتی را که کمتر دیده شدهاند، در معرض دید قرار دهد و روایتهای مردمیتر را به مخاطبان ارائه کند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۶
«امیر سمواتی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مهمترین ضعف «بنیاد سینمایی فارابی» این است که هیچ وقت برنامههای آینده خود را به صورت کامل و شفاف اعلام نمیکند
سینماپرس: «امیر سمواتی» تهیه کننده سینما با اشاره به این موضوع که مهمترین ضعف «بنیاد سینمایی فارابی» این است که هیچ وقت برنامههای آینده خود را به صورت کامل و شفاف اعلام نمیکند گفت: بنیاد سینمایی فارابی به عنوان نهادی مهم در سینمای ایران که به نوعی برگزاری جشنواره هایی نظیر کودک و فجر و... را هم در ید اختیار خود دارد باید افق روشنی را برای سینمای کشورمان ترسیم کند و امیدوارم که چنین امری محقق شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۵
کارگردان «از کربلا تا قدس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
پرداختن به «حوزه مقاومت»، «دفاع مقدس» و «انقلاب اسلامی» نباید به شکل رفع تکلیف و نمایشی باشد!
سینماپرس: «شاهرخ کیوان نیا» مستندساز همزمان با برگزاری پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار به آسیب شناسی عملکرد نهادهای مرتبط با تولید مستند در کشور پرداخت و گفت: همه دستگاه های فرهنگی و هنری خاصه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و سازمان صدا و سیما باید روی مسأله صهیونیزم متمرکز شوند و تبیین کنند؛ ما باید در راستای جهاد تبیین که فرموده حضرت آقا است گام برداریم و این دستگاه های رسانه ای هستند که باید در این زمینه روشنگری کنند و جهت دهند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۱:۲۸
«ماشاالله شاهمرادیزاده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
دیگر زمان آن رسیده که دست از «کمیت گرایی» و تولید فیلمهای نازل و بیارزش و بیمحتوا برداریم/ مسئولان گوش شنوایی ندارند!
سینماپرس: «ماشاالله شاهمرادی زاده» بازیگر و کارگردان سینما دبا بیان این مطلب که حضرت آقا سال ها است در حوزه فرهنگ و هنر و سینما هشدار می دهند اما مسئولان گوش شنوایی ندارند گفت: دیگر زمان آن رسیده که دست از کمیت گرایی و تولید فیلم های نازل و بی ارزش و بی محتوا برداریم و چرخه تولیدات سینما را به دست نیروهای انقلابی و ولایتمداری بسپاریم که متعهد به محتوای سالم هستند و می توانند بخشی از دغدغه های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را در حوزه سینما به منصه ظهور برسانند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۱:۲۶
«سیدمحسن وزیری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید سینمای ارزشمند را به جهانیان معرفی کنیم/ صادرات فیلمهای ارزشمند باعث میشود تا تولیدات تلخ و سیاه نتوانند تصویری مخدوش از کشورمان به دنیا ارائه کنند
سینماپرس: «سیدمحسن وزیری» تهیه کننده پیشکسوت سینما با بیان اینکه صادرات و فروش فیلم های سینمایی در دنیا می تواند ضمن آشنا کردن مردم دنیا با فرهنگ غنی ایران اسلامی باعث شود تا فیلم های تلخ و سیاه نتوانند تصویری مخدوش از کشورمان به دنیا ارائه کنند یادآور شد: من شخصاً در دهه ۶۰ فیلم «سایه های غم» را در آمریکا و کانادا اکران کردم و در آن زمان توانستم با پولی که به دست آوردم در ایران یک آپارتمان بخرم که در حال حاضر ارزش بسیار زیادی دارد. هم من از این کار سود کردم و هم پخش کننده ای که آنجا این کار را انجام داده بود سود خوبی نصیبش شد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۳:۴۹
به بهانه سالروز «حماسه ۹ دی»؛
اگر «بصیرت» نباشد ... !
سینماپرس: اگر جامعهای دچار ضعف و خللی در «بصیرت» خود شود، به همان میزان «قدرت تحلیل» خود را از دست میدهد و این در حالی است که به وضوح هر ضربهای که در طول تاریخ، ما مسلمانان خوردیم، از ضعف «قدرت تحلیل» بوده است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۰:۳۳
«ابراهیم اصغری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
از رسالت اصلی «سینما» غافل شدهایم/ اگر «سینما» نتواند جامعه را «رشد» دهد نشانگر «عقب ماندگی» آن است!
سینماپرس: «ابراهیم اصغری» تهیه کننده سینما با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: بدیهی است که پس از شنیدن فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین گام باید نگاه مدیران ارشد فرهنگی و سینمایی کشور نسبت به مقوله فرهنگ و هنر و فرهنگ سازی و تبیین فرهنگ ایرانی-اسلامی در جایگاه سینما تغییر کند و یک نگاه جامع و اصطلاحاً امروزی در این حوزه حاکم شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۰:۳۳
«امیرحسین شریفی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
عدهای با رفیق بازی «بودجههای بیت المال» را می گیرند و حیف و میل میکنند/ اغلب افراد فعال در «پشت صحنه فیلمها» در فقر به سر میبرند
سینماپرس: «امیرحسین شریفی» تهیه کننده سینما با بیان اینکه اغلب فیلم هایی که این نورچشمی ها تولید می کنند نه دارای پیام مهم و ارزشمندی است و نه کشور ما را در دنیا مطرح می کند تصریح کرد: ما باید در پی آن باشیم که سینمای ملی در کشورمان جان تازه ای بگیرد. این نورچشمی ها که می آیند و به عنوان کارگردان و تهیه کننده با نهادهای دولتی کار می کنند اغلب اصلاً این کاره نیستند و باید جلوی استمرار حضور این ها گرفته شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۱۰:۱۸
«هوشنگ توکلی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
متأسفانه «فرهنگ و هنر» به بیراهه رفته است/ وضعیت فعلی سینمای ما به گونهای شده که گویا نمیخواهند کسی سراغ ساخت فیلمهای ارزشمند برود
سینماپرس: «هوشنگ توکلی» بازیگر و کارگردان پیشکسوت تلویزیون و سینما با بیان این موضوع که متأسفانه «فرهنگ و هنر» به بیراهه رفته است گفت: سینمای ایران باید از رأس و سطوح کلانش اصلاح شود. اصولاً وضعیت فعلی سینمای ما به گونه ای شده که گویا نمی خواهند کسی سراغ ساخت فیلم های ارزشمند برود، در واقع گویا بالادستی ها نمی خواهند این موضوعات ادامه پیدا کند و این اتفاق بسیار تلخ و متأثرکننده است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۱۰:۱۷
کارگردان «چلیپا و هلال» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای مستند» نیاز به «مهندسی» و تببین «نقشه راه» دارد/ نیاز داریم که «مدیران» مانند «پدر» بالای سر «مستندسازان» و «سینمای مستند» باشند
سینماپرس: «محسن اردستانی» یکی ازکارگردانان و صاحبان آثار حاضر در پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: وضعیت جبهه انقلاب بد نیست اما مدیریتی از بالا نیست. در واقع تلاش های از پایین به بالا است. یعنی ما باید قانع کنیم مثلاً برای وعده صادق یا آمریکا باید مستند ساخته شود و خود مدیر این را متوجه نیست و این برای ما به شدت سخت است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۱۰:۱۵
«مسعود طاهری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای مستند ایران» به شکلی معجزهآسا به حیات خود ادامه میدهد/ ظرفیتهای فرهنگی کشور بهطور طبیعی باعث تولید آثار ارزشمندی شدهاند
سینماپرس: «مسعود طاهری» کارگردان و مستند ساز کشور در خصوص بی توجهی ها و عدم حمایت های سینمای مستند بیان کرد: سینمای مستند ایران، علیرغم همه این مشکلات، به شکلی معجزهآسا به حیات خود ادامه میدهد. ظرفیتهای فرهنگی کشور بهطور طبیعی باعث تولید آثار ارزشمندی شدهاند که در سطح جهانی قابلتوجهاند. با این حال، تولید آثار متنوع و عمیق در این حوزه همچنان محدود است. نهادهای تولیدکننده مستند انگشتشمارند و اغلب، تحت تأثیر محدودیتهای اقتصادی یا دیدگاههای خاص فعالیت میکنند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۵
«پرویز فارسیجانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای ایران» در حال حرکت به سمت ناکجاآباد است/ امروز سندی به اسم سینمای تراز انقلاب اسلامی در هیچ یک از مجموعه های فرهنگی کشور مصوب نشده است!
سینماپرس: «دکتر پرویز فارسیجانی» گفت: امروزه در منجلابی گرفتار شدهایم و تکلیف مان با خودمان روشن نیست. ما نمی دانیم در حال تقلید از سینمای بالیوود هستیم یا سینمای هالیوود؟ ما دچار تقلید مجنون گونه ای شدیم که سینمای کشورمان را به یک معجون عجیب غریبی بدل کرده است؛ ما به جای آنکه هر روز جلو برویم روز به روز از نظر محتوا و ساختار بیشتر دچار عقبگرد می شویم.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۴
«دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
کیفیت آثار تولید شده سینمایی در سال های اخیر به شدت پایین است/ نیاز مخاطب امروز آگاه شدن از شرایط سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و معضلاتی است که جهان استکبار به ما تحمیل کرده
سینماپرس: سینماپرس: «حبیب الله بهمنی» دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه، با بیان اینکه باید به نیازهای فوری در حوزه فرهنگ پاسخ دهیم تصریح کرد: نیاز مخاطب امروز آگاه شدن از شرایط سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و معضلاتی است که جهان استکبار به ما تحمیل کرده؛ از نظر مضمون و محتوا فیلم ها باید به دردها بپردازند و باید دردها به شکل قوی و درست و تأثیرگذاری مطرح شوند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۱:۲۰
«مدیرعامل اسبق انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«بنیاد سینمایی فارابی» تنها باید به مفاهیم و نظریههای «انقلاب اسلامی» توجه کند/ هر جا به «فرهنگ ملی و دینی» خودمان پرداختیم سینمایمان پر بار شده
سینماپرس: «محمدرضا شرف الدین» تهیه کننده پیشکسوت سینما با تأکید بر اینکه بنیاد سینمایی فارابی تنها باید به مفاهیم و نظریه های انقلاب اسلامی توجه کند خاطرنشان کرد: ما هر جا به فرهنگ ملی و دینی خودمان پرداختیم سینمای مان پر بار و مثبت شده و نتیجه داده و مورد استقبال قرار گرفته و هر جا از این مفاهیم فاصله گرفتیم فرهنگ مان دچار پوچی و سترون شده و نتوانسته جایگاهی برای خودش کسب کند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۱:۱۸
«علی خودسیانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مدیر فرهنگی» باید مدیر «آیندهساز جامعه» باشد/ مدیرانی میخواهیم که به صورت دراز مدت به مسائل بیاندیشند و تنها به فکر گذران «دوران مدیریتی» خود نباشند
سینماپرس: علی خودسیانی فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که معتقدم حوزه فرهنگ و هنر به ویژه سینما نیاز به حضور مدیرانی دارد که ادبیات و حکمت و فلسفه بدانند گفت: ما مدیرانی را می خواهیم که به صورت دراز مدت به مسائل بیاندیشند و تنها به فکر گذران دوران مدیریتی خود نباشند. مدیر فرهنگی باید مدیر آینده ساز جامعه باشد. بی تردید اگر چنین مدیری پیدا شود شرایط بسیار بهبود پیدا خواهد کرد در غیر این صورت وضعیت از این هم بدتر خواهد شد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۱:۱۷
آهنگساز «شب یلدا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«موسیقی» برای بخشی از «فیلمسازان» بیارزش است/ «کپی برداری موسیقی» در «ایران» بسیار آسیب زا شده است
سینماپرس: «حمیدرضا یراقچیان» آهنگساز سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که موسیقی برای بخشی از فیلمسازان بی ارزش شده است گفت: الآن موسیقی فیلم در دنیا بار ملودیک را کم کرده اما ما بیشتر بر پایه ملودی پیش می رویم. من همیشه این را عنوان می کنم که شما اگر صدای یک فیلم را بشنوید و تصویرش را نبینید اما ماجرای فیلم را متوجه شوید یعنی آن فیلم کار ضعیفی است و در مورد موسیقی هم همین مسأله صدق می کند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۱۰:۲۸
«رییس امناء هیات اسلامی هنرمندان» در استقبال از فرمایشات اخیر «امام خامنهای» نوشت:
«وظیفه هنر انقلابی» است تا در تقابل با سهگانه «هراسافکنی»، «اختلافافکنی» و «یأسآفرینی» به تبیین درست شرایط بپردازد
سینماپرس: «جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان با اشاره به فرمایشات اخیر «امام خامنهای» در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام نوشت: یاس آفرینی ، هراس افکنی و اختلاف اندازی همان طور که رهبری فرمودند از ابزارهای شیطان است که گاه بدست سلبریتی های نادان و گاه سیاستمداران مزدور و کارشناسان وابسته و غربزده در اذهان جامعه تزریق میشود. وظیفه هنر انقلابی است تا در تقابل با این ابزارها، به تبیین درست شرایط بپردازد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۱۰:۲۸
کارگردان مستند «دره پروانهها» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
روزهای خوبی بر «سینماگران مستند» نمیگذرد/ «سینمای مستند» به دلیل محدودیتهای مالی و امکانات مشکلات بیشتری دارد
سینماپرس: «کاوه بهرامی مقدم» کارگردان و فیلمساز پیشکسوت سینمای مستند، ضمن انتقاد نسبت به سیاست گذاری های مدیران فرهنگی به معضل پخش آثار سینمای مستند پرداخت و در این خصوص گفت: در بحث اکران هم همچنان با ضعفهایی روبرو هستیم. حتی فیلمهایی که در جشنوارهها مطرح میشوند، زمانی که به دنبال اکران عمومی هستند، با مشکلات فراوانی مواجه میشوند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۱۰:۲۷
کارگردان «شمارش معکوس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به «سینمایی سازنده» و آزاده نیاز داریم/ «وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی» مراقب «نفوذیها» در این نهاد باشد!
سینماپرس: «اکبر حر» کارگردان سینما با بیان این مطلب که یکی از مهمترین کارهایی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با وسواس و دقت بالا انجام دهند این است که مراقب نفوذی ها در این نهاد و آن دستگاه فرهنگی باشند گفت: ما به سینمایی سازنده و آزاده نیاز داریم به سینمایی نیاز داریم که فیلم دفاع مقدسی اش امثال «تنگه ابوقریب» نباشد!
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۲ ۱۳:۵۳
«حمید بهمنی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نیاز به «بازنگری» در حوزه «تولید» و «پژوهش» در سینما و رسانه ملی داریم/ بودجههای فراوان برای فیلمهای بیبازده صرف میشود
سینماپرس: «حمید بهمنی» کارگردان سینما در پی اظهارات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با ست اندرکاران برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای اصفهان و انتقاد ایشان در خصوص تولیدات نازل در حوزه فرهنگ و هنر و اهمیت تولید کالای فرهنگی با محتوا و ساختار فرهنگی موثر و سازنده گفت: همه ما می دانیم که معظم له قدرت اجرایی در حوزه فرهنگی ندارند اما همیشه راهبرد می دهند و این وظیفه متولیان سینمایی و فرهنگی است که به درستی راهبردهای ایشان را به منصه ظهور برسانند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۲ ۱۰:۲۴
«زهرا سعیدی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«نوجوانان» را با «زندگی» درگیر نمیکنیم/ مفهوم «خانواده» برای «نوجوانان» از بین رفته/ نیازمند تولید آثاری هستیم که معنای «زندگی» و «خانواده» و «محبت» را به آنها بیاموزد!
سینماپرس: «زهرا سعیدی» بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر با بیان اینکه امروزه به طور کل مفهوم خانواده برای نوجوانان از بین رفته و ما نیازمند تولید آثاری هستیم که این قشر را جذب کرده و معنای زندگی و خانواده و محبت را به آن ها بیاموزدتصریح کرد: مسأله مهم امروزه جامعه ما این است که نوجوانان را با زندگی درگیر نمی کنیم. آن ها درگیر گوشی و بازی های خودشان شده اند. حتی پدر و مادرها برای خودشان زندگی می کنند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۲ ۱۰:۲۳
«حسن توکلنیا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نیاز به یک تعامل دو سویه میان «فعالان فرهنگی و هنری» و «شهرداریها» داریم/ «شهرداری» باید بازوی حمایتی برای «سینما» و «تئاتر» باشد
سینماپرس: «حسن توکلنیا» تهیه کننده سینما در خصوص نقش شهرداری در عرصه فرهنگی و بالاخص سینمایی کشور گفت: نیاز به یک تعامل دو سویه میان فعالان فرهنگی و هنری و شهرداری ها داریم.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۱ ۱۰:۲۹
«جهانگیر الماسی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«هنر» باید دارای «ارزش» و «کارکرد» باشد/ به بهانه «مردمی شدن هنر» سطح محتوایی تولیدات سینمایی را به شدت دچار «تنزل» کردهاند
سینماپرس: «جهانگیر الماسی» بازیگر و کارگردان سینما در پی اظهارات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با ست اندرکاران برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای اصفهان و انتقاد ایشان در خصوص تولیدات نازل در حوزه فرهنگ و هنر و اهمیت تولید کالای فرهنگی با محتوا و ساختار فرهنگی موثر و سازنده گفت: برخی به بهانه مردمی شدن «هنر» سطح محتوایی تولیدات سینمایی را به شدت دچار تنزل کرده اند و باید هرچه سریع تر جلوی این فاجعه فرهنگی گرفته شود و این اتفاق زمانی رخ می دهد که کار به دست افراد کاردان بیفتد!
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۱ ۱۰:۲۹
همزمان با نخستین سالگرد درگذشت زنده یاد «ناصر طهماسب»؛
«دوبلورهای پیشکسوت» در فراق همکار بسیار با سواد خود گفتند: «هنرمندی باهوش» که احساسی بسیار قوی داشت و خود را به رُل میچسباند
سینماپرس: زنده یاد «ناصر طهماسب» یکی از هنرمندان و صداهای ماندگاری بود که سال های سال با عشق برای اعتلای فرهنگ و هنر این مرز و بوم تلاش کرد و سرانجام در دی ماه سال ۱۴۰۲ به علت سکته مغزی در سن سالگی به دیار باقی شتافت. حالا و همزمان با نخستین سالگرد درگذشت این چهره پیشکوست هنر دوبلاژ به سراغ دو تن از همکاران شناخته شده او در این حرفه، یعنی آقایان «محمود قنبری» و «منوچهر والی زاده» رفتیم و از ایشان خواستیم تا از خاطرات همکاری با این هنرمند مفید برایمان بگویند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۰۱ ۱۰:۲۸
«ابراهیم فروزش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بسیاری از جشنوارههای درجه یک سینمایی دنیا توسط شهرداریهای شان برگزار میشوند و دولتها کوچکترین دخالتی در روند برگزاری این رویدادها ندارند
سینماپرس: «ابراهیم فروزش» کارگردان سینما با بیان اینکه نقش شهرداری ها در تولید و عرضه آثار هنری به بوته فراموشی سپرده شده خاطرنشان کرد: در اغلب کشورهای جهان شهرداری ها نقش مهمی در تولید آثار چه به صورت مستقل و چه به صورت مشارکتی دارند اما این اتفاق در کشور ما آنچنان که باید مورد توجه قرار نمی گیرد. ما امروز شاهد این هستیم که بسیاری از جشنواره های درجه یک سینمایی دنیا توسط شهرداری های شان برگزار می شوند و دولت ها کوچکترین دخالتی در روند برگزاری این رویدادها ندارند اما گویا تاکنون این از هیچ ذهنی عبور نکرده که شهرداری ها در کشور ما نیز می توانند چنین نقشی داشته باشند.