کل اخبار:3800
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۷ ۱۰:۰۷
«جبار آذین» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باعث تأسف است که در زمینه تولید فیلمهای استکبارستیز کاری نکردیم/ بسته شدن درهای تولید به روی هنرمندان متعهد و متدین وضعیت را بغرنج کرده
سینماپرس: جبار آذین منتقد و مدرس سینما در آستانه ماه محرم و همچنین سالروز کودتای نافرجام آمریکایی نوژه در سال ۱۳۵۹ با اشاره به غفلت صورت گرفته در پرداخت به موضوع استکبارستیزی در سینمای کشور گفت: باعث تأسف است که ما در زمینه فیلم های ضد استکباری کاری نکردیم. این نواقص و کاستی ها نتیجه غفلت ها، بی لیاقتی و بی سوادی مسئولان متعدد سینمایی و فرهنگی کشور است.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۰۹:۴۱
«رئیس انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید کاری کنیم که هنرمندان خودشان به درآمد برسند و هرگز چشمشان به دست این نهاد و آن ارگان برای گذران زندگیشان نباشد
سینماپرس: ژرژ پطروسی دوبلور پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص انتظارات و توقعات از دولت چهاردهم در زمینه ارتقای معیشت اهالی فرهنگ و هنر با سینماپرس گفتگو کرد.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۰۹:۴۱
کارگردان «طبقه یک و نیم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
فیلمها همه یک شکل شده است/ «مافیای سینما» تبلیغات قوی دارد و مردم را جذب می کنند تا آثارشان را ببینند!
سینماپرس: نوید اسماعیلی کارگردان سینما در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: یقین بدانید اگر وضعیت به همین منوال پیش برود کیفیت فیلمسازی روز به روز بیش از این رو به افول می گذارد.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۳ ۱۰:۰۳
«عبدالله باکیده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در «انتخابات ریاست جمهوری» بیشتر روی مسائل سیاسی و رفاهی جامعه مانور میدهند/ همواره در دولتها شاهد بیتوجهی به مقوله بسیار مهم «فرهنگ و هنر» بودهایم
سینماپرس: عبدالله باکیده کارگردان سینما با انتقاد از بی برنامگی عموم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در دور چهاردهم به حوزه فرهنگ و هنر و بالاخص ارایه راهکار برای برون رفت از وضعیت آشفته سینمای ایران و ایفای نقش سازنده این ابزار مهم رسانهای در افزایش ظرفیت دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان با سینماپرس گفتگو کرد.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۲ ۱۰:۴۲
کارگردان «اخت الرضا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«فرهنگ» در کشورمان به شدت «مظلوم» واقع شده است/ «نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری» به دلیل مشغلههای فراوان «فرهنگ» را جدی نگرفتند!
سینماپرس: سیدمجتبی طباطبایی کارگردان سینما در خصوص اولویت های فرهنگی دولت چهاردهم گفت: امیدوارم رئیس جمهور از هنرمندان اصیل و متعهد استفاده کند تا ان شاالله یک آشتی ملی در حوزه فرهنگی و هنری کشور شکل بگیرد.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۲ ۱۰:۳۸
کارگردان «ما ایستادهایم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در اسلام «هدف» «وسیله» را توجیه نمیکند/ نباید برای ارائه بیلان کاری و فروش بالای «گیشه» اجازه دهیم هر اثری ساخته و عرضه شود
سینماپرس: اکبر حر کارگردان سینما در آستانه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما کار نکرده و غفلت زیاد داریم و نسبت به پیشگاه منجی عالم بشریت به شدت مدیون هستیم. من برای خودم و همکارانم و مدیرانی که با شیفتگی و غرب گرایی داشته های خودمان را زمین گذاشتند و باعث شدند سینما منفی و مخرب شود افسوس می خورم.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۱ ۱۰:۰۷
تهیهکننده «کتاب قانون» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
از ظرفیت و پتانسیل «سینما» در «دیپلماسی فرهنگی» غافل هستیم/ «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» در این راستا میتواند نقشی کلیدی داشته باشد
سینماپرس: محسن علی اکبری تهیه کننده سینما با انتقاد از بی برنامگی و وضعیت آشفته سینمای ایران برای ایفای نقش سازنده در افزایش ظرفیت دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان با سینماپرس گفتگو کرد.
-
۱۴۰۳-۰۴-۱۰ ۱۰:۲۶
تهیهکننده «داستان عاشورا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«اولویت فرهنگی دولت چهاردهم» باید تلاش برای از بین بردن «شکافهای بین نسلی» باشد/ باید روی سبک آموزش و مسائل فرهنگی دقت نظر و برنامهریزی ویژهای داشته باشیم
سینماپرس: محمدمهدی مشکوری تهیه کننده سینما و تلویزیون در خصوص اولویت های فرهنگی دولت چهاردهم گفت: مسئولان فرهنگی باید بدانند دیگر با مدل دهه ۵۰ و ۶۰ نمی توانیم توقع داشته باشیم که نسل های دیگر هم پای نظام و انقلاب بایستند؛ این نسل الزامات و علایق شان چیزهای دیگری است و باید بر اساس دغدغه ها و علاقمندی های آن ها برایشان برنامه جامع فرهنگی داشت.
-
۱۴۰۳-۰۴-۰۶ ۱۱:۰۸
کارگردان «دست ناپیدا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
کسی که می خواهد جانشین «شهید رئیسی» شود به لحاظ سیاست و خط مشی فرهنگی باید در راستای ایشان حرکت کند/ به هیچ عنوان نباید به عقب برگردیم!
سینماپرس: انسیه شاه حسینی کارگردان سینما ضمن گفتگو با سینماپرس یاد و خاطره شهید آیت الله ابراهیم رئیسی را گرامی داشت.
-
۱۴۰۳-۰۴-۰۲ ۱۰:۵۹
تهیهکننده «زمانی برای دوست داشتن» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برخی قوانین بر اساس سلایق افراد پیش میرود/ نیازمند سیاست یکدست و مدون در سینمای کشور هستیم
سینماپرس: علیرضا سبط احمدی تهیه کننده سینما در خصوص عملکرد شوراهای پروانه ساخت و نمایش در سال ۱۴۰۲ گفت: جهت ارتقای سطحی فرهنگی جامعه باید ژانرهای گوناگون در سینمای کشور مجوز ساخت بگیرند اما به دلایل مختلف که مهمترینش کمبود بودجه است این اتفاق را شاهد نیستیم!
-
۱۴۰۳-۰۴-۰۲ ۱۰:۵۸
تهیهکننده «چرا گریه نمیکنی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بسیاری از کشورهای دنیا از «سینما» برای پیشبرد اهداف کلان فرهنگی و سیاسی خود بهره برداری میکنند/ برخی فیلمها محتوایشان به سیاستهای اصلی «نظام جمهوری اسلامی» ضربه میزند
سینماپرس: سیدرضا محقق تهیه کننده سینما در خصوص عملکرد شوراهای پروانه ساخت و نمایش در سال ۱۴۰۲ گفت: ما باید بر اساس سیاست های خاص خودمان فیلم بسازیم اما مصادره کردن خوب نیست؛ نباید همه چیز به نفع یک نگاه خاص مصادره شود. سینما و فیلم باید سازنده باشد. هیچ چیز به اندازه فیلم به اعتلای جامعه کمک نمی کند. خیلی از فیلم های خوب تاریخ سینما تأثیرگذاری اجتماعی داشتند. ما باید این را بدانیم که شاید مردم کتاب نخوانند اما می توانیم محتوای یک کتاب را در دو ساعت فیلم بیاوریم تا مردم با آن ارتباط بگیرند.
-
۱۴۰۳-۰۳-۲۹ ۱۰:۱۴
«سیداحمد نجفی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مدیران فرهنگی» باید راهکار مناسب برای تولیدات خوب با «هویت دینی و ملی» داشته باشند/ با صدور «بخشنامه» قطعاً تحولی حاصل نمیشود
سینماپرس: سیداحمد نجفی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: واقعاً نمی دانم چرا عده ای از فیلمسازان تنها دوست دارند بدبختی و غم و غصه و مریضی و فقر و گرفتاری را در آثارشان نشان بدهند؟ آیا این ها هنوز به این باور نرسیده اند که ما بدون غرور ملی سینمای خوبی نداریم و نمی توانیم به این سینما افتخار کنیم؟
-
۱۴۰۳-۰۳-۲۹ ۱۰:۱۳
تهیهکننده «تعارض» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای ایران» خالی از کیفیت شده/ مردم به بیهویتی و بیاصالتی و بیکیفیتی فیلمها عادت کردهاند و همه اینها به دلیل «فقدان ریلگذاری اصولی» و مناسب است
سینماپرس: سیدامیر سیدزاده تهیه کننده سینما در خصوص وضعیت بغرنج سینمای کشور و آینده نامطمئن آن هشدار داد.
-
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۱۰:۰۶
تهیهکننده «کوچه ژاپنیها» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«قدرت» دست «سینماداران» است/ با افرادی روبرو هستیم که «سالندار» و «پخش کنندهاند» و در عین حال «فیلم کمدی» هم تهیه میکنند!
سینماپرس: علی اکبر ثقفی تهیه کننده فیلم سینمایی «کوچه ژاپنی ها» به کارگردانی امیرحسین ثقفی که این روزها در حال اکران عمومی است با سینماپرس به گفتگو نشست.
-
۱۴۰۳-۰۳-۲۳ ۱۰:۲۵
«اسماعیل براری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برای «بودجههای سینمایی» هیچ مدیریتی نیست/ «سینما» بدل شده به «فرصتی برای پولشویی» و به زودی گَند آن در میآید!
سینماپرس: اسماعیل براری کارگردان سینما در خصوص وضعیت سرمایه گذاری در سینما و مدیریت بودجه های سینمایی گفت: اول خوبست از خودمان بپرسیم، آیا مدیران مجموعه سینمای ایران، در تلاش برای حفظ و رونق آن هستند؟ آیا ماموریتی در خفا برای تعطیلی و نابودی آن وجود ندارد؟ چرا که امروزه سینما بدل شده به فرصتی برای پولشویی و به زودی صدایش در همه جا می پیچد. همانطور که راجع به چای دبش و... پیش آمده به زودی گند سینما هم بیرون می زند.
-
۱۴۰۳-۰۳-۲۲ ۱۰:۴۵
تهیه کننده «کوچه ملی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«فیلمساز» نباید با «وطن فروشی» تیشه به ریشه اصالت و فرهنگ و هویت ملی و تمدن خود بزند/ این نوع مطرح شدنها در دنیا به مفت هم نمیارزد!
سینماپرس: امیر سمواتی تهیه کننده سینما در خصوص هجمه تولیدات سینمایی و تلویزیونی به ازدواج و قباحت زدایی از هم باشی و عشق های مثلثی هشدار داد.
-
۱۴۰۳-۰۳-۰۹ ۱۱:۴۰
یک منتقد سینما در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید حساب اکثریت اهالی سینما را از برخی بازیگران و کارگردانانی که دستمزدهای میلیاردی گرفته و میگیرند جدا کنیم
سینماپرس: فریده ذاکری منتقد پیشکسوت سینما در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: رسانه ها باید فریاد دادخواهی سینماگران را به گوش مسئولان برسانند؛ وضعیت معیشتی اهالی سینمای کشور چیزی فراتر از فاجعه است به خصوص در اصناف پایین تر این قبیل معضلات بیشتر خودنمایی می کند. این وظیفه مسئولان سینمایی است که به فریاد هنرمندان بیکار و خانه نشین برسند و با اختصاص بودجه مناسب دردی از زندگی آن ها درمان کنند.
-
۱۴۰۳-۰۳-۰۸ ۱۵:۳۴
تهیه کننده «روز سوم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«حمید آخوندی» در جبهه نبرد حق علیه باطل به شدت زحمت کشید و رشادت به خرج داد/ رشادت ها و دلاورمردیهای وی متأسفانه در جایی نوشته و بازگو نشده است
سینماپرس: علیرضا جلالی تهیه کننده سینما، همرزم قدیمی و از نزدیکان زنده یاد حمید آخوندی همزمان با سالروز درگذشت وی ضمن گفتگو با سینماپرس به تشریح برخی ویژگی های شخصیتی این فعال فرهنگی هنری پرداخت.
-
۱۴۰۳-۰۳-۰۷ ۰۹:۲۱
«عضو هیأت علمی دانشگاه تهران» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید شر افراد کاسبکار از سر فرهنگ و هنر کشور کم شود/ اسفا که مدیران اراده ندارند و می ترسند با این افراد به مقابله برخیزند!
سینماپرس: محمدصادق کوشکی کارشناس فرهنگی در خصوص فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: باید شر افراد کاسبکار از سر فرهنگ و هنر کشور کم شود اما اسفا که مدیران اراده ندارند و می ترسند با این افراد به مقابله برخیزند! این اتفاق در حالی است که مدیران باید عرصه فرهنگ و هنر را از کاسبکارانی که تنها به فکر تجارت و منافع شخصی شان هستند پاکسازی کنند چرا که این ها آفت هایی هستند که فرهنگ و هویت ملی و دینی را به شدت مورد آسیب قرار می دهند.
-
۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۱۰:۰۱
تهیهکننده «شماره ۱۰» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
امروزه هنرمندان فیلمهایی میسازند که زندگی خود را تأمین کنند/ «مدیران فرهنگی» شعار میدهند تا پستهای شان را حفظ کنند!
سینماپرس: ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در خصوص فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی، جای خالی مناسبت های مذهبی و بی توجهی به سبک زندگی ایرانی اسلامی و امثال این ها برای مدیران فرهنگی شده شعارهایی که با آن بتوانند بودجه بگیرند و مدیران ارشد کشور را مجاب کنند که از ایشان حمایت کنند!
-
۱۴۰۳-۰۲-۲۲ ۱۰:۴۱
«حسین مسافرآستانه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هر کشوری ابزار اندیشه و محتوا را باید با توجه به «هویت ملی» و «هویت فرهنگی» خودش تولید کند
سینماپرس: حسین مسافرآستانه کارشناس فرهنگی و استاد دانشگاه در خصوص فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: سال ها قبل می گفتند اگر در یک فیلمی سکانسی از نماز خواندن وجود داشته باشد به آن اثر کمک مالی می شود؛ این اتفاق فرصت سوءاستفاده برخی افراد را فراهم کرد و هدف ارزشمند آن را به ضد خودش تبدیل کرد.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۹ ۱۰:۳۷
«عضو شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
ترویج «فساد» در «سینمای کمدی» تنها به خاطر فروش بیشتر امری قبیح است/ چرا در یک سریال تلویزیونی باید ده مدل «رقص» نمایش داده شود؟
سینماپرس: دکتر فرشته روح افزا در خصوص هجمه سینمای کمدی به سبک زندگی ایرانی-اسلامی با سینماپرس به گفتگو پرداخت؛ وی با انتقاد شدید از انفعال مدیران فرهنگی و سینمایی خواستار موأخذه جدی و فوری عاملان ترویج فساد در سینما شد.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۹ ۱۰:۳۶
«رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
درگیر ظاهرسازی شدهایم/ برخی هنرمندان با سیلی صورتشان را سرخ نگه می دارند و «صندوق اعتباری هنر» و نهادهای مربوطه تنها مشغول نمایش هستند!
سینماپرس: مهدی سجاده چی رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران در خصوص وظایف صندوق اعتباری هنر در قبال زندگی و معیشت هنرمندان گفت: امروز درمان یک سرطان می تواند یک خانواده قدیمی با اعتبار را به خاک سیاه بنشاند. بچه های ما بیماری سخت و پر هزینه دارند اما هرجور نامه داده ایم و تقاضای وام و کمک کرده ایم حتی یک ریال هم دست ما را نگرفته است!
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۷ ۱۴:۳۲
انسیه شاهحسینی:
سلیقهها عوض شده است/ مساله در «سینما» از حالت شخصی درآمده و صنعتی شده است
سینماپرس: کارگردان سینما با بیان اینکه سینما و مردم حرمت دارند، گفت: اگر سینما و فرهنگ آسیب ببیند، متوقف و یا تعطیل شود، جبران آن خیلی سخت است؛ اصلا جبرانناپذیر است، آسیب فرهنگی عمیقتر از مسائل اقتصادی است.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۷ ۱۰:۲۱
کارگردان «آسمان هشتم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» نیاز به «هویت» دارد/ مسیر «سینمای ایران» طی بیش از چهار دههای که از عمر «انقلاب اسلامی» میگذرد هنوز روشن نیست!
سینماپرس: حسن نجفی کارگردان سینما در خصوص فقدان معنویت در تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: بنده به ضرس قاطع عرض می کنم که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مسیر سینما مشخص تر بود اما بعد از انقلاب ما در سینما دچار تشتت شدیم. البته این تشتت تنها در سینما نیست در حوزه آموزش مان هم وجود دارد. مثلاً همین سینمای جوان بر اساس چه هویتی به نسل جوان مشتاق ورود به سینما آموزش می دهد؟ آموزشگاه ها چه مسیری می روند؟ ما امروزه در حق سینمای ملی و دینی جفا می کنیم.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۲ ۱۱:۱۹
«عضو هیات منصفه مطبوعات» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به سادگی قابل تشخیص است که با «فقه جعفری» فاصله جدی داریم/ «مدیران فرهنگی» در مقابل اتفاقات «ضد فرهنگی» نباید کوتاه بیایند
سینماپرس: علیرضا سربخش جانباز روشندل و کارشناس فرهنگی در آستانه سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت: باید در سایر بخش ها و حوزه ها و به خصوص در فیلم های سینمایی به مقوله حجاب، آرایش، پوشش و... خانم ها توجه ویژه ای داشته باشیم تا خدای ناکرده تبلیغ منکر نکنیم!
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۲ ۱۱:۱۷
کارگردان «تارهای نامرئی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید برای «مدیریت فرهنگی» در کشور یک «سمفونی» طراحی کنیم/ «سینماگران» بخشی از «ارکستر فرهنگی» هستند و باید درست سازشان کوک باشد
سینماپرس: حبیب الله بهمنی کارگردان سینما در آستانه سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت: کسانی که از فقه و اصول اجتماعی و اقتصادی اطلاعی نداشتند افسار اسب این سرکش را در دست گرفته اند و نتوانستند آن تنظیم کنند.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۲ ۱۱:۱۷
استاد «محسن روزبهانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«صندوق اعتباری هنر» کار چندانی برای هنرمندان انجام نداده و هدف و اثرگذاریاش اصلاً مشخص نیست
سینماپرس: محسن روزبهانی طراح جلوه های ویژه سینما با انتقاد نسبت به اقدامات نامتعارف اخیر مسئولان صندوق اعتباری هنر گفت: هزینه های تشریفات و ساختمان صندوق اعتباری هنر نیز بسیار بالا است. بی تردید باید این هزینه ها کاهش پیدا کند و از تشریفات این نهاد کم شود تا بتواند کمک های بیشتری دست هنرمندان را بگیرد.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۷
«عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
کار «رسانه» درست شبیه همان کاری است که «انبیاء» و اولیا داشتند/ «سینما» و «تلویزیون» باید بر اساس آنچه در «فقه جعفری» به آن تأکید شده کارهای خود را پیش ببرند
سینماپرس: دکتر لاله افتخاری عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و استاد دانشگاه در آستانه سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت: رسانه همانطور که از نامش بر می آید منتقل کننده و رساننده است؛ کار رسانه درست شبیه همان کاری است که انبیا و اولیا داشتند. رسانه باید راهکار زندگی درست را به انسان ها بدهد.
-
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۶
کارگردان «حرفهای» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
شاهد سینمایی بیهویت و خنثی هستیم که اغلب به اسم «کمدی» دست به تولید آثار دمدستی میزنند تا فروش کنند!
سینماپرس: اسماعیل فلاح پور کارگردان سینما در خصوص گسترش جشنواره های سینمایی متفرقه و بی خاصیت و درآمدزایی این رویدادها برای عده ای افراد خاص گفت: اگر در کل جز ۲-۳ جشنواره مهم مابقی جشنواره های سینمایی حذف شوند و بودجه های آن ها وارد صندوقی برای توسعه ملی سینمای ملی شود قطعاً اثرگذارتر است و می تواند آینده درخشانی را برای سینمای کشور رقم بزند که هم عموم سینماگران از مواهب آن بهره مند شوند و هم سطح فرهنگی جامعه بتواند ارتقا پیدا کند.