کل اخبار:351
-
۱۳۹۹-۰۱-۰۷ ۲۱:۵۱
سوالات بی جواب از رسانه ملی؛
چرا شبکه چهار سیما مبانی خداناباوری را تبلیغ میکند؟ +تصاویر
سینماپرس: در روز مرگ استیون هاوکینگ رپورتاژ گسترده و بینظیر ستایشگرایانه توسط مجریان برنامه علمی چرخ از شبکه چهارم سیما پخش شد تا از شبکه من و تو عقب نماند.
-
۱۳۹۹-۰۱-۰۶ ۲۳:۱۹
واکنش تند مسیح مهاجری به سریال «پایتخت»:
ملت، گرفتار خوش رقصی های تلویزیون شده و نمی داند چه کند!
سینماپرس: سوال اساسی اینست که چرا به بهانه شاد کردن مردم، با اعتقادت آنها بازی میشود؟ بهانه هائی از قبیل سرگرم کردن مردم و پاسخ به خواسته مردم هم که همواره از ابزارهای توجیه مسئولین رسانه ملی است، نمی تواند افاقه کند زیرا همه می دانند که رسانه ملی همان طور که امامخمینی فرمودند باید مثل دانشگاه عملکند یعنی تاثیرگذار باشد نه تاثیرپذیر.
-
۱۳۹۹-۰۱-۰۶ ۱۴:۲۱
توسط مدیر روابط عمومی رسانه ملی اعلام شد؛
یک سریال تلویزیونی و ۷۰ درصد مخاطب
سینماپرس: محمد حسین رنجبران در صفحه شخصی خود ازنظرسنجی سریالهای نوروزی خبر داد.
-
۱۳۹۸-۱۲-۲۸ ۱۲:۱۵
خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هشتم (۲)
سینمای استراتژیک؛ از انگ و ننگ سفارشی بودن تا فالش زدن!
سینماپرس: تحلیل و ارزیابی فیلم های سینمایی عرضه شده در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به خوبی نشان می دهد که متاسفانه عموم آثار و تولیدات سینمایی کشور فالش هستند و در این میان میزان گستره ولنگاری فرهنگی در مجموع ساختارهای اجرایی کشور موجب شده تا تولید کنندگان متعهد و دغدغه مند نیز نتوانند نواخت خود را منطبق بر موازین اصلی ژوست نموده و نُت منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را در عرصه سینمایی کشور اجرا نمایند.
-
۱۳۹۸-۱۲-۲۶ ۱۰:۲۹
شرایط کرونا؛
فرصتی برای واکسینه شدن در برابر ویروس های فرهنگی و اقتصادی
سینماپرس: کرونا با همه خطرناکیاش، یک فرصت است؛ فرصت بازاندیشی در مسائل مهم، فرصت همدلی و مراعات طبقات ضعیفتر و فرصت تغییر برخی روالهای مدیریتی.
-
۱۳۹۸-۱۲-۲۱ ۱۹:۳۸
اندر احوال یک شبکه ماهواره ای؛
«منوتو» علیه من و تو
سینماپرس: شبکههای ماهوارهای فارسیزبان این روزها با شایعهپردازی و سیاهنمایی، آرامش مردم ایران را نشانه گرفتهاند.
-
۱۳۹۸-۱۲-۱۹ ۱۰:۵۰
خودکشی لسآنجلسیها در «طنطوره»؛
سقوطی که در سراب«سعودی» رقم خورد!
سینماپرس: حضور تعدادی از خوانندگان ایرانی ساکن لسآنجلس، در جشنواره زمستانه «طنطوره» عربستان سعودی، موجب خشم و عصبانیت بسیاری از کاربران و حتی طرفدارانشان در فضای مجازی شد؛ این سقوط چگونه رقم خورد؟
-
۱۳۹۸-۱۲-۱۷ ۱۰:۳۶
واکنش سعید الهی به جدیدترین رسوایی سلبریتیها؛
چه اهمیتی دارد!/جریان نفوذ کارش را خوب بلد است!
سینماپرس: سعید الهی کارشناس فرهنگ و رسانه در جدیدترین اظهار نظر توییتری خود به موضوع رسوایی سلبریتیها با انتشار چتهای مجری شبکه من وتو واکنش متفاوتی نشان داد.
-
۱۳۹۸-۱۲-۱۴ ۱۵:۰۰
خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هشتم (۱)
امتداد مسیر وِل شدگی بر بستر عدول از ایدئولوژی
سینماپرس: سی و هشتمین جشنواره ی فیلم فجر در شرایطی به پایان رسید که در این میان گم شده سال های اخیر آن، بیش از همیشه نادیده گرفته شد! گمشده ای با عنوان آرمان های انقلاب اسلامی که به سبب پیگیری سیاست ایدئولوژی زدایی در عرصه های مختلف فرهنگی و بالاخص صنعت سینمای ایران در حال فراموشی است!
-
۱۳۹۸-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۱
محمدرضا شاهحسینی:
جایگاه مبهم حقوق شهروندی در سینما
سینماپرس: محمدرضا شاه حسینی، کارشناس فرهنگ و رسانه گفت: جشنواره درحقیقت نشان داد دوستانی که در شوراهای اقماری سازمان سینمایی مشغول به فعالیت هستند عملا یا از دغدغه مناسب برخوردار نیستند و سواد لازم برای حضور در این مجموعهها را ندارند یا اینکه دچار آفت نفوذ فرهنگی هستند.
-
۱۳۹۸-۱۱-۳۰ ۱۰:۳۰
مجلس یازدهم و ضرورت توجه ویژه به حوزه فرهنگ
پیشنهاد ده اولویت فرهنگی به آنان که به بهارستان میروند
سینماپرس: ضعف عملکرد مجلس در عرصه فرهنگی کشور سبب شد تا حجم قابل توجهی از تولیدات فرهنگی و بالاخص سینمایی کشور در روزگار بنفش ملت ایران به صورت های مختلف غیرت ملی، ایمان و وحدت و همبستگی را در جامعه اسلامی ایران نشانه رفته و نشاط و ابتکار در خلق تولیدات فرهنگی و بویژه سینمایی را نه بر مدار منافع ملی، بلکه بعضا در جهت مقابل با آن سامان بخشند.
-
۱۳۹۸-۱۱-۲۸ ۲۰:۰۶
در شرایط ولنگاری فرهنگی؛
ادامه فعالیت عکاس معلوم الحال در سینما!
سینماپرس: نوشین جعفری که توسط ضابطان قضایی بازداشت شده بود بدون هیچ مانعی در عرصه سینما فعالیت میکند.
-
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۱۳:۵۲
یوسفعلی میرشکاک:
بیهویتی، خطری است که ایرانی امروز را تهدید میکند
سینماپرس: یوسفعلی میرشکاک با بیان اینکه خطری که امروز انسان ایرانی را تهدید میکند، بیهویتی است، گفت: با خواندن شاهنامه ایرانی میمانیم. فردوسی به باورهای ما عمق میدهد و ریشهمان را به ژرفا میرساند.
-
۱۳۹۸-۱۱-۱۵ ۲۱:۴۳
سعید الهی:
دولت اعتدال عرق خوری را آزاد کرد!!
سینماپرس: سعید الهی کارشناس فرهنگ و رسانه با انتشار استوری ویژه ای در فضای مجازی نسبت به گسترش فعل حرام شراب خواری و عادی سازی از این عمل قبیح در وزارت ارشاد دولت تدبیر واکنش نشان داد.
-
۱۳۹۸-۱۱-۱۲ ۱۰:۳۴
آقای دبیر و عدم فهم انقلاب!
داوری کارگردان حمال طلا در عهد دبیران ناآگاه/ آقای انتظامی به حال جشنواره فجر انقلاب فکری کنید!
سینماپرس: از دبیری که با افتخار از چک نکردن پاسپورت داورانی که برای جشنواره رونمایی کرده دفاع می کند نمی توان توقع داشت در خروجی داوری ها روحی از انقلاب و انقلابی گری و متناسب با نام فجر جریان داشته باشد.
-
۱۳۹۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۲۳
جشنواره فیلم فجر و انقلابی که فراموش شده!
بیگانگی ملت ایران با سینمایی که سلبریتیها و مدیران ساخته اند
سینماپرس: هزینه فایده جشنواره فجر را بسنجید و برای مردم تشریح کنید که چه ارمغانی برای مردم و کشور حاصل کرده اید. برای چند و چون جشنواره امسال که چند روز آینده است کمی تفکر کنید. نحوه برگزاری را مدیریت کنید. آقای دبیر جشنواره فرانسه درس خوانده؟ آنجا جشنواره که برگزار می شود، داوران را چطور انتخاب می کنند؟ جالب است نه! کارگردانی که کثیف ترین فیلم در کارنامه جشنواره فجر را در چهل سالگی انقلاب اسلامی ساخته حالا در چهل و یکمین سالگرد انقلاب به عنوان داور همان جشنواره معرفی می شود!
-
۱۳۹۸-۱۱-۰۷ ۱۸:۵۴
در شرایط ولنگاری فرهنگی؛
سازِ مطرب برای تخریب حیثیت ملی
سینماپرس: بدون شک وظیفه دستگاههای نظارتی در بدو خلق چنین آثار ضد میهنی بسیار تأثیرگذار است، ولیکن همچنان یک سوال از کارگردان این اثر مطرح است، بیان نقد به چه قیمت؟ به قیمت هتک حیثیت کشور؟!
-
۱۳۹۸-۱۱-۰۴ ۱۷:۵۱
متولیان مستندسازی ایران همچنان در انفعال!
مستند «فارابی» توسط قزاقستان ساخته می شود
سینماپرس: در حالی ترکها و قزاقها برای هزار و صد و پنجاهمین سالگرد تولد «فارابی» فیلسوف و دانشمند بزرگ ایرانی برنامههای مفصلی تدارک دیدهاند که ایران همچنان در انفعال به سر میبرد.
-
۱۳۹۸-۱۰-۱۱ ۰۹:۲۱
برنامه تولید هزاران مانتوی «شفاف» و بدننما برای بهار و تابستان؛
نهادهای فرهنگی دولت اعتدال همچنان در خواب زمستانی +عکس
سینماپرس: به طور خاص، در حوزه فرهنگی، اینطور به نظر میرسد که هر آن شورا یا نهادی را که دولت به هر دلیلی نتوانسته منحل کند، با لطایفالحیلی از حَیّز انتفاع خارج شده و عملا هم هستند و هم نیستند.
-
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۲:۳۸
با نگاهی به حماسه ۹ دی ۸۸؛
مقصران اصلی فتنهها چه کسانی هستند؟/ وقتی مدیران فرهنگی دغدغهای برای ثبت حماسههای ملی ندارند!
سینماپرس: متولیان فرهنگی و هنری کشور مقصران اصلی تمامی فتنه ها در طی چهل سال اخیر هستند! زیرا اگر اهمال و غفلت جاهلانه یا عامدانه صورت نمی پذیرفت و ایشان با اختصاص منابع مادی و معنوی و حمایت از هنرمندان متعهد به مشق درست و صحیح تاریخ برای ملت ایران و بالاخص نسل جوان مبادرت می ورزیدند؛ قطعا هر ده سال یکبار فتنهای در جامعه به وقوع نمی پیوست.
-
۱۳۹۸-۱۰-۰۲ ۱۲:۰۵
اندر احوال سیزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت (۱)
بیم ها و امیدها در حقیقت سیزدهم
سینماپرس: سوای نظر از بررسی کم و کیف برگزاری سیزدهمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت، آنچه که اهمیت دارد توجه به محتوای آثار عرضه شده در این دوره از جشنواره و لزوم نقد و بررسی مجموع تولیدات سینمای مستند با رویکرد اصلاح ضعف ها و در مرحله بعدی کمک به پیشرفت این گونه ی فعال در صنعت سینمای کشور می باشد.
-
۱۳۹۸-۰۹-۲۷ ۱۰:۴۲
بیمها و امیدهای حقیقت؛ از خوشحالی بی بی سی تا شادمانی خانواده شهدا
سینماپرس:سیزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت با هوشمندی دبیر و تیم تازه وارد او در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همراه گردید و موجب شد تا پس از چندسال بی تدبیری های متوالی به نمودی امید بخش از برای اصلاحات در این عرصه مهم از صنعت سینمای ایران مبدل گردد.
-
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۵:۰۵
تیغ «خانه مستند» در دست زندگی مست؛
وقتی «رنج زیر پوست» به تقابل با تعالیم قرآن می رود
سینماپرس: «رنج زیر پوست» عنوان یکی از مستندهای به شدت مریض و تاریک حاضر در بخش مسابقه ملی جشنواره سینماحقیقت است که بیش از هر چیز حضور خانه مستند انقلاب اسلامی به عنوان حامی و تهیه کننده آن است که اسباب رنجش و تعجب بینندگان را در این دوره از جشنواره فراهم می سازد.
-
۱۳۹۸-۰۹-۰۹ ۱۲:۴۴
ولنگاری فرهنگی؛
حذف از بازیگری در تئاتر به خاطر حفظ نجابت!
سینماپرس: یک هنرمند پیشکسوت تئاتر مدعی است که برخی از شاگردان وی بهخاطر حفظ نجابت، از این عرصه کنار گذاشته شدند!
-
۱۳۹۸-۰۹-۰۹ ۰۶:۱۳
محمد رضا شاه حسینی:
عموم سینماگران دغدغه دارند اما حاکمیت سینما را ول کرده است/ فقدان دکترین فرهنگی عامل اصلی ولنگاری
سینماپرس: شاه حسینی کارشناس فرهنگ و رسانه در برنامه هفت با اشاره به وضعیت ولنگاری فرهنگی و ضمن انتقاد از عملکرد سینمایی حاکمیت بیان داشت: عموم سینماگران ما دغدغه دارند اما باید توجه داشت که سینما صنعت است باید در آن پول خرج شود. این هزینه را سینماگر دغدغه مند ما ندارد. فیلم فاخر نمیتواند هزینه خود را در بیاورد. حاکمیت باید هزینه کند و این هزینه بیهوده نیست و سرمایه گذاری فرهنگی است.
-
۱۳۹۸-۰۹-۰۶ ۱۶:۲۳
اندر احوال سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (۲)
از ترسیم فلاکت تا یأس و ناامیدی/ وقتی فیلم های کوتاه در راستای سیاستهای ابلاغی نظام لیبرالیسم تولید میشوند!
سینماپرس: عموم آثار سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران، دارای ادبیات خاص و مشخصی هستند و جملگی لغتنامه مشترکی با هم مرور نمودهاند و آن هم فلاکت است و از این جهت میتوان گفت فیلمهایی که به طور ویژه و اغراقآمیز به معضلات اجتماعی پرداختهاند و تنها تصویرگر سیاهیها و مشکلات هستند.
-
۱۳۹۸-۰۸-۲۹ ۱۱:۱۲
اندر احوال سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (۱)
وقتی انجمن سینمای جوانان بستر ولنگاری فرهنگی می شود!/ آزمون مجدد شفافیت برای سازمان سینمایی
سینماپرس: سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران نمودی روشن از اضمحلال انجمن سینمای جوانان ایران در عصر مدبران بنفش است؛ انجمنی که فرایند عمل آن در حوزه تولیدات فیلم کوتاه سبب شده تا عموم آثار در فضای اجتماعی خود به ترسیم فلاکت و بدبختی انسان مسلمان ایرانی روی آورده و ضمن تعمیم این فلاکت به تمامی اقشار و گروه ها، عملا به ابزاری رسانه ای برای ترسیم بیچارگی ایرانیان در منظر جهانی مبدل گردد!
-
۱۳۹۸-۰۸-۲۴ ۱۰:۳۸
ولنگاری فرهنگی؛
انقلاب جنسی در قبحشکنی نمایشها/ آیا مسئولان فرهنگی در خوابند؟
سینماپرس: در چند سال اخیر نمایشهای ضدفرهنگی که مجوز وزارت ارشاد را دریافت کردهاند رو به افزایش است که اغلب آنها به صورت سازمان یافته در حال گسترش است.
-
۱۳۹۸-۰۸-۲۲ ۱۲:۵۲
وظیفه سینما در عصر پیامبر خاتم/ وقتی سینما به مکارم اخلاق تعهدی ندارد!
سینماپرس: بی تعهدی سینمای کشور به تتمیم مکارم اخلاقی آفتی جدی است و امروزه فقر اخلاق در تولیدات سینمایی موجب شده تا عموم رسانه ها و در صدر آنها سینما و تلویزیون، آرامش روانی مردم را از بین برده و امنیت روانی جامعه را مختل سازند و بعضا به ترویج بی اخلاقی در جریان زندگی جامعه پرداخته و حتی برخی از رذایل اخلاقی را به جزئی از سبک زندگی جاری در جامعه مبدل سازند.
-
۱۳۹۸-۰۸-۲۱ ۱۰:۴۸
نگاهی به یک فیلم در حال اکران؛
آتراکسیونی برای تخریب فرهنگ و سنن ایرانی-اسلامی/ «مطرب»؛ ملغمه ای پریشان از لمپنیسم لاله زاری، شوخی های رکیک جنسی و واپسگرایی!
سینماپرس: «مطرب» اثری پیش پاافتاده، نخ نما و آشفته ای است که در امتداد مسیر و مضمون در حال گسترش سینمای سال های اخیر، مبتنی بر لمپنیسم لاله زاری، شوخی های رکیک جنسی، واپسگرایی، زیر سوأل بردن و تخریب فرهنگ و سنت های ارزشمند ایرانی-اسلامی، تکه پرانی های بی مزه به ارزش ها و امثالهم ساخته شده، فیلمی با روایتی به شدت گنگ، سرگردان، اثری شلخته و شتاب زده همراه با بازی های سطح پایین که امید مخاطبانش را ناامید می کند و نشان از آن دارد که کارگردان این فیلم نه تنها به بلوغ فیلمسازی نرسیده بلکه به شدت دچار عقبگرد و اضمحلال شده است.