کارگردان فیلم های سینمایی «فصل بلوغ» و «پرنده باز کوچک» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: مدیران سینمایی همواره ادعا دارند ما در سینما تنوع ژانر داریم در صورتی که اگر تنوع ژانر هم وجود داشته باشد تنوع موضوع در سینمای ما وجود ندارد و ما اغلب با موضوعات تکراری روبرو هستیم. دلیل این اتفاق هم کم کاری فیلمنامه نویسان و فیلمسازان نیست بلکه فضا برای این شرایط مهیا نیست و اجازه داده نمی شود تا ما به سراغ موضوعات جدید برویم.
وی ادامه داد: شما نگاهی به سینمای اجتماعی بزنید! اغلب موضوعات اجتماعی در سینمای ما بدل به یک جوک شده اند چرا که مدیران تابع الگوی دهه ها قبل هستند و نمی خواهند نگرش جدیدی در فیلم ها وجود داشته باشد در واقع مدیران یک الگوی خاص در ذهن دارند و بر اساس آن حرف می زنند.
قنبری سپس با بیان اینکه نباید با عینک سیاست به فیلمنامه ها نگاه کرد تصریح کرد: من رهبر قنبری با صدای بلند می گویم در کل دنیا محال است هنرمندی علاقمند به سیاست باشد و بخواهد سیاست زدگی را در فیلم هایش ترویج کند! ما خادمان راستین جامعه و فرهنگیم که روح خودمان را عریان بیان می کنیم و نباید انتقاد را معادل اعتراض سیاسی و اجتماعی از طرف ما بدانند.
این سینماگر متذکر شد: سیاسیون به دلیل تحلیل شرایط اجتماع و الگوهای ذهنی خود به فیلمسازان وصله هایی الصاق می کنند که در بسیاری موارد درست نیست. مدیران باید تنوع فکر را بپذیرند. همین امروز اگر بنده بخواهم یک فیلم علمی و تخیلی بسازم به من موضوع می دهند که باید شخصیت دارای این رفتارها باشد باید فلان خصیصه را داشته باشد و... خوب این اتفاقی غلط است و نباید رخ دهد.
وی در پایان این گفتگو افزود: من امیدوارم اول از همه دست سرمایه گذارانی که در سینما پولشویی می کنند و برای سینما خط و ربط تعیین می کنند از سینما کوتاه شود و سپس مدیران کمی عینک سیاست زده خود را کنار بگذارند و به ما اجازه دهند با نگاه نو مبادرت به نگارش فیلمنامه و تولید فیلم های متنوع کنیم.
ارسال نظر