نمایش همه
  • علی جنتی وزیر ارشاد* ۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۰۰:۱۰

    بازخوانی تذکرات اخیر رهبر معظم انقلاب

    وزیر ارشاد دولت تدبیر و امید؛ سرافکنده یا سربلند؟!

    سینماپرس: مهرداد معظمی/ جناب آقای جنتی! آیا در محضر رهبر انقلاب توانستید سر بلند کنید و مفتخرانه از آثار تولید شده در دوران تصدی خود و همراهانتان به ویژه در عرصه سینما دفاع کنید؟ از نظر جنابعالی تعریف مبانی انقلاب و اسلام چیست و شعارها و مفاهیم انقلابی مد نظر حضرت « آقا» چه هستند؟

  • سعید کنگرانی ۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۴:۴۹

    افشاگری «سعید کنگرانی» از ابتذال و قمار در سینمای دوران طاغوت/ شرکت فیلمسازی «فرمان آرا» متعلق به «اشرف پهلوی» بود!

    سینماپرس: سعید کنگرانی بازیگر آثار سینمایی قبل از انقلاب که پس از مهاجرت به آمریکا و بازگشت به کشور، در طول این سالها تنها امکان بازی در فیلم «ازدواج به سبک ایرانی» به کارگردانی حسن فتحی را پیدا کرد، در گفتگویی صریح به بیان افشاگری هایی از وضعیت اسفبار سینمای دوران پهلوی و نیز چگونگی زندگی چند ساله در آمریکا و لس آنجلس پرداخته است که بسیار قابل تأمل است.

  • تجلیل از هیات داوران بخش بین‌الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۰۶:۲۵

    یادداشت اختصاصی «جواد شمقدری»

    حذف عناوین انقلابی؛ راهی برای نفوذ فرهنگی دشمن/ اقدام اخیر مدیران سینمایی چه تناسبی با تأکیدات رهبری دارد؟

    سینماپرس: همه کسانی که از تاریخ سینمای کشور بی خبر نیستند، بعید نمی دانند در یک گام دیگر، این جشنواره به نام تهران تغییر یابد و دوباره «فستیوال فیلم تهران» زنده شود. فستیوالی که زیر نظر فرح و با اهداف خاصی در روزگار ستم شاهی راه افتاد!

  • دیدار نوروزی رئیس سازمان سینمایی با اعضای خانه سینما ۱۳۹۴-۰۵-۲۸ ۰۱:۰۰

    تحلیلی پیرامون حکم ایوبی به مدیر خانه سینما

    گام سینمایی مدیران دولت تدبیر و امید برای «استحاله» انقلاب اسلامی!؟

    سینماپرس: م.ر.ش/ متن حکم جناب آقای دکتر ایوبی خطاب به سید رضا میرکریمی مدیر عامل خانه سینما برای تصدی مسئولیت دبیری جشنواره بین المللی فیلم ایران، فاقد هر گونه لفظی دال بر انقلاب اسلامی و حتی اشارتی به ماهیت اسلامی ایران می ­باشد.

  • رضاداد-میرکریمی-ایوبی ۱۳۹۴-۰۵-۲۷ ۱۲:۱۳

    «از چاله به چاه»؛ با تصمیمی غیرعادلانه!

    آیا مدیر عامل «خانه سینما» جایگزین «رضاداد» در بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر خواهد شد؟

    سینماپرس: احتمال انتخاب سید رضا میرکریمی مدیر عامل خانه سینما به عنوان دبیر بخش بین الملل سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر قوت گرفت.

  • امنیت روانی۲ ۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۱۰:۰۲

    درنگی پیرامون امنیت فرهنگی در جامعه/ بخش پایانی

    تلاش ۳۷ ساله برخی مدیران برای «نقض مصالح عمومی» کشور در عرصه سینما و تلویزیون!؟

    سینماپرس: م. شاه حسینی/ مردم انتظار ندارند یک فیلمساز لیبرال برای آنها از ایمان و غیب بگوید، بلکه انتظار دارند حداقل با پرداختن به دغدغه های شخصی اش به شعور آنها توهین نکرده و آنها را وارد دعواهای سیاسی – عقیدتی اش با حکومت نکند. مردم فیلمی را می خواهند که در آن راستی، صداقت، امید، باور، احترام، انصاف، شجاعت، پهلوانی و مانند اینها نمایش داده شود، ضمن اینکه فیلمی خوش ساخت بوده و فرم داشته باشد.

  • نمایش خانه متروک ۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۱۰:۰۰

    داستانی عاشقانه در دل کودتای ۲۸ مرداد

    نمایش «خانه متروک» با تکمیل فهرست بازیگرانش آخر مرداد به روی صحنه می‌رود

    سینماپرس: تئاتر «خانه متروک» با تکمیل شدن لیست بازیگران خود، اجرایش را از اواخر مرداد آغاز می کند.

  • امنیت روانی۱ ۱۳۹۴-۰۵-۱۸ ۱۱:۵۸

    درنگی پیرامون امنیت فرهنگی در جامعه/ ۱

    گام‌های محکم سینما و تلویزیون برای ایجاد ناامنی روانی در ایران اسلامی!؟

    سینماپرس: م. شاه حسینی/ طبیعی است انسانی که در عمده آثاری که تماشا می کند، حضور خدا را در زندگی کاراکترها و رویدادهای جاری جامعه نمی بیند، به تدریج در زندگی خود نیز از خدا و ارتباط عاطفی و قلبی با خدا فاصله گرفته و در نتیجه دچار ناامنی روانی می شود؛ لذا بخشی از سینمای ایران، به عمد یا به سهو! مهمترین عامل ایجاد امنیت روانی در انسان را نادیده گرفته است و به عمد یا به سهو! برخی آثار نمایشی مروج بی ایمانی و بی تقوایی بوده اند.

  • روزنامه  و خبرگزاری ها ۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۸:۳۵

    یادداشتی بمناسبت ۱۷ مرداد روز «خبرنگار»

    اصل فراموش شده‌ای بنام «تعهد ژورنالیستی»/ رسانه‌های سینمایی تا چه حد در انجام رسالت خود جدی هستند؟

    سینماپرس: م.شاه حسینی/ باید پذیرفت امروزه بسیاری از خبرنگاران سینمایی در سراسر دنیا بیشتر از آنکه به دنبال مصالح فرهنگی جامعه و اثرگذاری آثار سینمایی بر روی فرهنگ و زندگی مردم و یا تهدید امنیت فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه در دراز مدت باشند، شیفته پرده نقره ­ای و ستارگانش هستند!؟

  • «احمدرضا درویش» کارگردان سینمای ایران در پشت صحنه روز رستاخیز ۱۳۹۴-۰۴-۲۹ ۰۰:۲۱

    تحلیلی بر دلنوشته های دو فیلمساز

    حکایت دو نامه سینمایی که با«انا‌للّه...» آغاز شد؛ اما این کجا و آن کجا؟!

    سینماپرس: محمد عزیزی/ آیه «انا لله و انا الیه راجعون» سرآغاز دو نامه سینمایی بوده است؛ یکی در پی اهانت به شعور انقلابی یک ملت و حمایت برخی سینماگران از جریان فتنه و دیگری در اعتراض به اقدامی انقلابی و تصمیمی درست؛ که شاید می‌توانست سرمنشأ اختلاف و فتنه ای در میان آحاد مردم و دوستداران اهل بیت (ع) باشد.

  • اکران خصوصی فیلم سینمایی«رستاخیز» ۱۳۹۴-۰۴-۲۵ ۱۲:۴۰

    سازمان تبلیغات و حمایت از یک فیلم توقیفی!

    عیار «حوزه هنری» در محک فیلم «درویش»/ آیا «رستاخیز» در کشورهای اسلامی نمایش داده می‌شود؟!

    سینماپرس: م.ر.ش/ آیا با توجه به اعتراض مراجع تقلید شیعه و علمای دین با نمایش فیلم «رستاخیز» پیش بینی نمی شود که نمایش چنین اثری با این همه اختلاف نظر روایی بر سر آن، شاید شرایط بروز اختلاف میان شیعیان کشورهای اسلامی را با وجود اندیشه ها و باورهای مختلف به ویژه در عراق، لبنان و سوریه فراهم آورد؟

  • فرصت سوخته دهه شصت-شطرنج ۱۳۹۴-۰۴-۲۰ ۱۰:۱۶

    نگاهی تحلیلی به روشهای شکست خورده برخی مدیران

    فرصت های طلایی که سوختند/ «شطرنج بازان» سینما در دهه ۶۰ چه کردند؟

    سینماپرس: م.شاه حسینی/ عدم درک صحیح از شرایط حاکم بر دهه شصت، بی توجهی به اتمسفر ایجاد شده در کشور به دلیل دفاع مقدس، نداشتن نگاه استراتژیک به سینما به عنوان ابزاری کارآمد برای دولت ها و ارتقای کشور در اذهان جهانیان و همچنین جهت دادن به افکار عمومی، داشتن نگاه ضد قهرمانی در سینما و همچنین نبود نظارت مکفی بر فعالیت معاونت سینمایی و حوزه هنری از ضعف‌های اصلی سینمای دهه شصت است که هم اکنون آثار بعضا غیر قابل جبران آن بر سینمای کشور قابل رویت است.

  • اعتدال ۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۰۹:۵۷

    تحلیلی بر سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار شاعران

    سینمای حق؛ سینمای باطل/ اتمام حجتی حسینی با اصحاب شعر و شعور

    سینماپرس: فرید یکتا/ اتمام حُجت مقام معظم رهبری اگر چه با شعرا صورت پذیرفت، اما در بطن خود تمامی شقوق هنر، بالاخص سینما را در برداشته و از این جهت باید تمرکز نمود و تغییرات استراتژی متولیان عرصه سینمایی کشور در مسیر تبیین و زمینه سازی حق گویی سینمای ایران و ایستادگی سینماگران متعهد در برابر باطل را به نظاره نشست.

  • شهید سید مرتضی آوینی* ۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۰۸

    یادداشت متفاوت«جواد شمقدری»

    ناگفته‌هایی از شهید آوینی و آدرس‌های انحرافی امروز / «آقا مرتضی» در مورد کدام فیلم حرفش را پس گرفت؟

    سینماپرس: «جواد شمقدری» نویسنده و کارگردان سینمای ایران در یادداشتی اختصاصی برای سینماپرس با ذکر بعضی ناگفته ها از شهید سید مرتضی آوینی برای نخستین بار، تأکید کرد: بهتر است همه ما، از برخی رفتار منیت خواه الصاق اندیشه ها و دلمشغولی های خویش به روح متفکر و رشد یافته بر دامنه مکتب عملی امام خمینی(ره) و امتحان پس داده در رکاب امام خامنه ای شهید آوینی، دست برداریم و بگذاریم تشنگان اندیشه های ناب، خود از این جریان زلال سیراب شوند

  • افطاری اتحادیه صنف تهیه کننده ۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۰۰:۰۵

    حضور همه تشکل‌ها در ضیافت جامعه صنفی تهیه کنندگان

    گامی در جهت یک وحدت «صحیح» صنفی/ «تهیه کنندگان سینما» پای یک سفره افطار کردند

    سینماپرس: عصر روز سه شنبه دوم تیرماه سرانجام پس از سالها اختلاف نظر همه تهیه کنندگان سینما طی اقدامی پسندیده به میمنت فرا رسیدن ماه رمضان پای یک سفره روزه خود را افطار کردند.

  • نشست سینمای کودک ۱۳۹۴-۰۴-۰۱ ۰۰:۳۱

    میزگرد «بررسی سینمای کودک» در سینماپرس/ بخش اول

    نقدی بر شأن و عملکرد شورای راهبردی سینمای کودک/ اظهارات شجاع نوری«دهن کجی» به چه کسانی بود؛ فیلمسازان یا مدیران؟

    سینماپرس: وحید نیکخواه آزاد، ناصر رفایی، نادره ترکمانی، فرزاد اژدری و امیرسحرخیز به عنوان ۵ چهره فعال سینمای کودک در میزگردی به دعوت خبرگزاری سینماپرس به طرح دیدگاهها، نظرات و تحلیل خود نسبت به فضای فعلی حاکم بر سینمای کودک و نوجوانان پرداختند که در این مسیر نقد عملکرد شورای راهبردی سینمای کودک و نیز ضرورت برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان از مهمترین سخنان این سینماگران دغدغه مند در بخش اول این گفتگوست.

  • پرویز فارسیجانی ۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۲:۱۱

    به بهانه موافقت با ساخت یک فیلم ویدئویی

    «گاردریل»؛ فیلمی پلیسی- اجتماعی با موضوع قاچاق میراث فرهنگی/ فارسیجانی: درخواست پروانه نمایش سینمایی خواهم کرد

    سینماپرس: پرویز فارسیجانی تهیه کننده سینما که به تازگی پروانه ساخت فیلم ویدیویی «گاردریل» به کارگردانی حسن حج گذار را از سازمان سینمایی دریافت کرده است در رابطه با این فیلم گفت: «گاردریل» فیلمی پلیسی است که به قاچاق میراث فرهنگی می پردازد.

  •  سینمای مدعی ۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۰:۳۳

    تحلیلی بر شکل‌گیری فیلمهای اجتماعی درایران/۲

    جریان شناسی سینمای تلخ و مدعی و سینماگران «دانای کل»!

    سینماپرس: م.شاه حسینی/ سینمای اجتماعی ایران هر روز بیشتر جلوه می کند، بی آنکه آن دسته از حامیان غافل این پدیده که اتفاقاً فاقد نگاه استراتژیک و راهبردی نیز هستند، از خود بپرسند اگر سایر پتانسیل های بالقوه این پدیده تمدن نابودکن فعال شود، دیگر چه نیازی به تحریم؟ چه نیازی به داعش؟ آیا اصلاً از فرهنگ زندگی اسلامی ایرانی چیزی باقی خواهد ماند؟

  • ایوبی و جنتی ۱۳۹۴-۰۳-۱۹ ۱۱:۵۵

    یادداشت خواندنی سینماپرس بر دو اظهار نظر

    حکایت وزیر و معاونش که «یهویی» شگفت زده و دردمند می‌شوند!؟

    سینماپرس: شب گذشته در مراسم تقدیر از هیأت انتخاب، داوری و برگزاری بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر و نیز اعطای گواهینامه درجه یک هنری به برخی از سینماگران علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی طی اظهارات جداگانه ای سخنانی بیان داشتند که در خور تأمل است.

  • سینمای اجتماعی ۱۳۹۴-۰۳-۱۵ ۰۹:۲۴

    تحلیلی بر شکل گیری آثار اجتماعی در سینمای ایران/ ۱

    غفلت ۳۷ ساله از واقعیات جامعه مسلمان ایرانی/ «سینمای اجتماعی» و این همه اتهامات ناجوانمردانه!

    سینماپرس: م.شاه حسینی/ آیا سینمایی که صرفاً علاقه دارد به بهانه نقد اجتماعی، فحشاء و منکر را ترویج داده و مسائلی را که در جامعه عمومیت نداشته، با عنوان «سینمای اجتماعی» بر پرده به تصویر بکشد تا آن را به تمام کشور صادر کند، در ۳۷ سال گذشته هیچ گاه فرصت داشته واقعیت جامعه مسلمان ایرانی را ببیند؟

  • فیلم سینمایی«من دیه گو مارادونا هستم» ۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۰۹:۱۱

    تحلیلی از شکست فیلمی با سرمایه گذاری بانک «پاسارگاد»

    سرمایه گذاران به‌هوش باشند، فیلم‌های شبه روشنفکری به آخر خط رسیده‌اند!

    سینماپرس: محمد تقی فهیم/ شکست فیلم «من دیگو مارادونا هستم» شکست یک تهیه کننده و یک بانک نیست بلکه انسداد خواسته یا ناخواسته تلاش هایی است که می خواهد سینمای پررونقی دراین کشور شکل بگیرد، کوششی که با برگشتن به «ذات» سینما، در عین رضایت مردم و فراهم کردن امکان تأمین اوقات فراغت خانواده ها، مسیر نفوذ فرهنگ بیگانه را مسدود کرده و سعی می کند گردش مالی سالمی در حوزه فرهنگ برقرار باشد.

  • دکتر لاله افتخاری ۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۰۹:۰۵

    در واکنش به خبر عدم برگزاری جشنواره فیلم مقاومت؛

    عضو کمیسیون فرهنگی : تعیین ردیف بودجه مستقل برای تولید آثار استراتژیک را در صحن علنی مجلس مطرح خواهیم کرد

    سینماپرس: دکتر لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پی اعلام خبر عدم برگزاری جشنواره فیلم مقاومت گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی با تمامی توان خود می خواهند طرح تعیین ردیف بودجه مستقل برای تولید آثار استراتژیک را در صحن علنی مجلس مطرح کنند تا ان شاء الله اتفاق مهمی در این حوزه محقق شود.

  • محمدمهدی عسگرپور در مراسم افتتاح نمایشگاه عکس جشن خانه سینما ۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۰۰:۲۰

    مطالبات اهالی سینما همچنان مانده بر زمین!

    تقدیر یا مواخذه؛ «قانون گریزان» قبلی خانه سینما با چه منطقی تحسین می‌شوند؟!

    سینماپرس: محمد عزیزی/ در حالیکه بسیاری از اهالی صنوف سینمایی همچنان مسائل پیش آمده برای خانه سینما ظرف چند سال گذشته را ناشی از لجاجت ها و عدم تعامل صحیح میان مدیران پیشین این خانه با دولت وقت می دانند عصر دیروز جمعی از سینماگران و مدیران و متولیان اصلی خانه سینما طی مراسمی با حضور رئیس سازمان سینمایی از یکدیگر تقدیر کردند؛ این در حالیست که ۵ هزار عضو خانه سینما به شدت به دنبال امور معوقه صنفی خود بوده و گهگاه با مشکلاتی جدی در حوزه معیشتی و رفاهی آنهم به جهت غیر قانونی بودن صنوف تابعشان دست و پنجه نرم می کنند.

  • ایوبی-جنتی ۱۳۹۴-۰۳-۰۲ ۱۳:۲۰

    مروری بر تاریخ سینمای یک کشور اروپایی

    نفوذ خزنده «اومانیست»های غربی در عرصه فرهنگی/ آیا سینمای فرانسه می‌تواند الگوی پیشروی سینمای کشور باشد؟

    بررسی مختصات و مقتضیات سینمای فرانسه

    سینماپرس: م.شاه حسینی/ بن مایه های سینمای فرانسه که امروز در مدرسه عالی فرانسه توسط جریان رسمی این کشور در حال تعلیم و آموزش به تمامی هنر جویان در این مدرسه است، در راستای مقتضیات روز این کشور و شرایط حاکم بر غرب معاصر است. مقتضیاتی کاملا بومی که مبتنی بر ارزش ها و اصول کشور فرانسه و بالاتر از آن «اومانیسم» است. اما آیا این روند در ایران اسلامی نیز مبتنی بر هویت بومی و ارزشی جامعه پایه گذاری شده است؟

  • انوار-بهشتی ۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۱۳

    سلسله جلساتی برای تقدیر از بهشتی و انوار!

    نشست «آسیب شناسانه» خانه سینما چگونه به تعریف و تمجید از مدیران دهه ۶۰ ختم شد؟

    سینماپرس: اولین جلسه از سلسله نشست‌های آسیب شناسی سینمای ایران با عنوان «بررسی مدیریت سینما در دهه ۶۰» دیروز در حالی با حضور مدیران اصلی دوره مذکور در خانه سینما برگزار شد که تعریف و تمجیدها جایگزین طرح بسیاری از انتقادات به عملکرد مسئولان سینمایی آن دهه حساس شد!

  • آرم حوزه هنری ۱۳۹۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۳۴

    جدایی یا وفاق حوزه هنری و سازمان فرهنگی شهرداری

    مشرق: با نزدیک شدن به اکران فیلم پرحاشیه دیگر امسال – نهنگ عنبر – شنیده ها حاکی از آن است که شهرداری تهران ( که در مدیریت مواردی از این دست صاحب اندیشه است و گویا با حمایت از "قصه ها" موافق نبوده است) این بار تصمیم گرفته است از این فیلم حمایت نکند .

  • هاشم زاده-آرم فیلم محمد رسول الله-مجیدی ۱۳۹۴-۰۲-۱۹ ۱۱:۱۹

    به بهانه اولین نمایش فیلم در یک جشنواره خارجی

    نگاه «سید ناصر هاشم زاده» به فیلم «محمد رسول الله(ص)»/ غفلت‌هایی در قاب فیلم مجیدی

    سینماپرس: سید ناصر هاشم زاده محقق، نویسنده و فیلمنامه نویس مطرح کشورمان که همواره با مجید مجیدی همکاری داشته است در خصوص فیلم «محمد رسول الله» معتقد است:« نگاهی که در فیلمنامه نسبت به کودکی حضرت اتخاذ شده است، کودکی نازپرورده در خانواده ای اشرافی است که نه رنج بی پدری و نه رنج بی مادری را برای لحظه ای هم احساس نمی کند و لذا ما به عنوان تماشاگر یتیم بودن او را که «وجه اصلی تعلیم و تربیت الهی» است، حس نمی کنیم.»

  • حجت اله ایوبی و علیرضا رضاداد در حاشیه نشست خبری فیلم سینمایی«محمد رسول الله(ص)» ۱۳۹۴-۰۲-۱۸ ۰۰:۲۸

    نگاه طلبکارانه خانه سینما به یک تصمیم!

    حذف«رضاداد»؛ فرصتی برای ترمیم سیاست‌ها یا تهدیدی برای برنامه‌های «ایوبی»؟

    سینماپرس: فرید یکتا/ اگرچه جریانی در صدد است جدایی رضاداد از فیلم فجر را تهدیدی برای سینما تداعی نماید اما شکی نیست که این اقدام با وجود برخی انتقادها به انتصاب جدید فرصتی است برای ایوبی و همکاران جوان ایشان که بعد از گذشت بیست ماه، روشهای تفرعنی مرسوم در سینما که عایدی اش بی عدالتی و تنها حذف بخش هایی ضروری و تأثیرگذار از سینما بوده است را کنار گذاشته و با بهره گیری از انواع مشاوره ها و دیدگاههای دلسوزانه و کارشناسی شده مسیر اتحاد و همگرایی را در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت طی نمایند.

  • جواد شمقدری* ۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۱:۳۰

    شمقدری رئیس سابق سازمان سینمایی:

    جشنواره فیلم «شهر» سهم مهمی در ارتقای زندگی شهری دارد/ زندگی شهری دچار ازهم گسیختگی شده است

    سینماپرس: به گفته رئیس سابق سازمان سینمایی کشور، جشنواره بین المللی فیلم شهر می تواند سهم مهمی در ارتقای زندگی شهری همراه با فرهنگ ایرانی – اسلامی داشته باشد و مشکلات فرهنگی شهر را به حداقل برساند.

  • اختتامیه بخش بین‌الملل سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۰۹:۱۲

    تحلیلی از بخش بین الملل فیلم فجر

    تجربه جهانی «آقایان» و حرکت پرهزینه از بیت المال روی خط آزمون و خطا !؟

    سینماپرس: محمد تقی فهیم/ به نظر می رسد آقای رضاداد درمقام مدیری پرسابقه با همان صداقتی که این دوره را«قلق گیری و دوره شناخت قوت و ضعف» های خودو همکارانش دانسته و آن را رسانه ای کرد ، این توقع را نیز ایجاد می کند تا مشاوران و مدیران خود را مواخذه کرده و نتایج جشنواره تحت مدیریت خود را رسانه ای کند که چرا در سطح فستیوال قدیمی فجر باید دست به آزمون بزنند.